Lecția unei soții de ambasador

Soţia ambasadorului Olandei a fost programată în urmă cu o lună pentru intervenţia chirurgicală la picior, a fost operată marţi şi va fi externată miercuri, au declarat pentru MEDIAFAX surse medicale, care au precizat că aceasta a fost operată şi anul trecut la Spitalul Universitar Bucureşti.

Potrivit surselor citate, starea Cristinei van Bonzel, soţia ambasadorului Olandei în România, este bună după operaţia la picior, miercuri aceasta va pleca din Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, urmând să revină în zilele următoare, pentru control.

Soţia ambasadorului Olandei, Matthijs van Bonzel, este o pacientă mai veche a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, fiind operată şi anul trecut, pentru o altă suferinţă, au precizat sursele citate.

Ambasadorul Olandei în România, Matthijs van Bonzel, a postat marţi, pe pagina sa de Facebook, fotografii cu soţia sa care a fost supusă unei intervenţii chirurgicale ortopedice la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, mulţumind medicului care a operat-o, Cătălin Cîrstoiu, şi asistentelor.

„Cristina a suferit azi o operaţie ortopedică. Mulţumim frumos profesorului doctor Cîrstoiu şi tuturor asistentelor”, este mesajul postat marţi de ambasadorul Olandei la Bucureşti.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Ovidiu investește în sport. Iată care sunt rezultatele

mie iun. 17 , 2015
Primaria din Ovidiu a demarat, acum doi ani, proiectul ”Investim in performanta”, Atunci, la Club Sportiv Ovidiu erau legitimati aproximativ 50 sportivi la ramura de fotbal, acum sunt peste 380 sportivi legitimati la 7 ramuri sportive (fotbal, rugby, box, haltere, handbal, dans sportiv si baschet). Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat […]

V-ar putea interesa și: