Lecție despre lacrimile sirenelor, la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii

Este perioada „Şcolii altfel”. Cu această ocazie la Delfinariu Constanţa, elevii claselor a IIa şi a IV-a de la Școala B.P. Hașdeu, din Constanța, îndrumaţi de prof. Valentina Taras și învățătoarea Monomer Neclam au participat astăzi la atelierul de discuţii „Lacrimile sirenelor” (Nurdles) în Marea Neagră”, activitate inclusă în programul European Maritime Day 2018.

Coordonatorul activităţii Angelica Curlişcă, şeful secţiei Delfinariu, i-a ajutat pe elevi să se familiarizeze cu problemele legate de poluarea mediului marin , accentul fiind pus pe microplastice.

Împreună au identificat problemele şi au propus soluţii care pot genera o schimbare pozitivă în comunitate, dovedind că, deşi sunt mici ca vârstă, ştiu să fie responsabili atunci când fac o alegere.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

VIDEO Poliția anunță o acțiune de amploare

Wed Mar 28 , 2018
Astăzi, 28 martie, poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Constanța desfășoară activități pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, pe raza întregului municipiu, precum și a localităților limitrofe. Totodată, în baza unui plan de razie, polițiștii constănțeni acționează în vederea constatării neregulilor la regimul rutier și pentru prevenirea […]
politisti rutiera