LEROY MERLIN deschide primul magazin din Dobrogea

Leroy Merlin1

LEROY MERLIN, unul dintre cei mai importanți retaileri de bricolaj la nivel mondial, va deschide pe 12 februarie, la ora 08.00, în orașul Constanța cel de-al nouălea magazin din rețeaua proprie.

Magazinul ce se întinde pe o suprafață de 11.800 mp este situat pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 207 și beneficiază de serviciul drive in, dispus pe o suprafață de 2.500 mp.

„Prețuri uimitoare pentru o casă primitoare” este sloganul care îi îndeamnă pe constănțeni să descopere încă de la deschiderea magazinului LEROY MERLIN peste 30.000 de produse de calitate pentru bricolaj, construcții, decorațiuni și grădinărit.

LEROY MERLIN vine în întâmpinarea clienților din Dobrogea cu servicii de livrare și descărcare la ușa clientului, retur, rambursare de 2x diferența, serviciul post vânzare, finanțare, debitare lemn, banc de probe, mixare vopsea, închiriere unelte.

Cei 100 de angajați ai magazinului oferă consiliere specializată pentru achiziționarea produselor de la raft, soluții personalizate pentru amenajarea, reamenajarea sau construirea locuinței și a grădinii, propun soluții adaptate nevoilor și bugetului fiecărui client.

Magazinul LEROY MERLIN Constanța va fi deschis de luni până sâmbătă între orele 08:00 – 21:00 și duminica între orele 09:00 – 19:00.

„LEROY MERLIN începe anul 2016 cu o lansare de magazin importantă. Zona Dobrogei este unul dintre punctele regionale de interes pentru noi, Constanța situându-se printre cele mai mari și cele mai vibrante orașe din țară, mai ales în sezonul estival. Locuitorii din această zonă a țării sunt activi, întreprinzători și deschiși la proiecte noi, iar noi ne bucurăm să putem da o mână de ajutor și să fim un partener viabil în proiectele lor”, a declarat Frédéric Lamy, directorul general LEROY MERLIN România.

„Mă bucur, alături de întreaga echipă a magazinului, să putem oferi clienților din Constanța o varietate de produse de calitate la prețuri mici. Îmi doresc să devenim un reper în amenajarea locuinței sau a spațiilor comerciale nu doar pe litoral, ci în toată Dobrogea. Este nevoie pe piața locală de o astfel de experiență a prețurilor mici pentru bricolaj, construcții, decorațiuni și grădinărit. Iar noi vom garanta încă de la început profesionalism, atenție la detalii și cele mai mici prețuri”, a declarat Stéphane Buisset, directorul magazinului LEROY MERLIN Constanța.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua pe scurt. 28 ianuarie 2018

joi ian. 28 , 2016
Dezbatere publică a bugetului. Prezență palidă, opoziție absentă. Pozitiv: prima astfel de dezbatere după mult, mult timp. Viceprimarul Gabriel Stan, cunoscut și ca boxer în timpul liber, nu mai este viceprimar. Și nici măcar consilier. Amin! Președintele Iohannis a semnat trecerea în rezervă a contraamiralului Vergil Chițac. În câteva zile […]

V-ar putea interesa și: