Liberalii se pregătesc de alegeri. Organizația municipală, preluată de un fost primar al Constanței

Adrian Manole
Adrian Manole (foto: arhivă)

Membrii Biroului Politic Județean al Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, reuniți în ședință vineri, 09 noiembrie a.c., au decis dizolvarea fostului Biroului Permanent Local al Organizației municipale a PNL Constanța și validarea unui BPL interimar.

În urma votului membrilor BPJ, componența noului Birou Politic Local al Organizației municipale a PNL Constanța este următoarea: președinte interimar – Adrian Manole, prim-vicepreședinte Costel Stanca, membrii – Carmen Alecu, Mihaela Andrei, Adriana Arghirescu, Costin Avătavului, Bogdan Barață, Bogdan Bola, Stelian Bucovală, Adriana Câmpeanu, Victor Constantin, Marian Crușoveanu, Mihnea Claudiu Drumea, Florin Gavrilă, Stelian Gima, Radu Bogdan Matei, Sorin Mocianu, George Niculescu, Liviu Popa, Ionuț Rusu, Mihaela Scrieciu, Ioan Solomon, Gabriela Stan, Geanina Topolov, Raluca Trandafir, Marius Tulică și Cristian Zahariuc, iar trezorier este George Măndilă.

Prim-vicepreședintele PNL Constanța Septimiu Bourceanu a ocupat funcția de coordonator politic al Organizației municipale PNL Constanța pe o perioadă determinată, având un mandat punctual de evaluare a activității politice a Organizației Municipale Constanța a Partidului Național Liberal și de coordonare a activității acesteia pe perioada de evaluare. În urma acestei evaluări, s-a decis astăzi schimbarea conducerii BPL și validarea unui BPM interimar care va avea ca obiective principale pe de o parte, întărirea capacității de organizare a PNL Constanța pentru alegerile europarlamentare și, de pe altă parte, organizarea, în prima parte a anului viitor, a alegerilor interne pentru conducerea organizației PNL Constanța”, a declarat președintele Filialei PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.

Septimiu Bourceanu, în opinia noastră, reușise că construiască o opoziție demnă de luat în seamă în Consiliul Local Constanța, deși, desigur, mai erau multe lucruri de pus la punct.

Cine este Adrian Manole

Adrian Manole are 60 de ani, este necăsătorit şi are doi copii. Este de profesie inginer și a fost director la Sucursala Zona Liberă Administraţia Porturilor Maritime Constanța. A fost membru PDL din anul 1990 și a deținut mai multe funcţii. A fost deputat în legislatura 1990-1992, din partea FSN, primar al Municipiului Constanţa în perioada 1990-1991, prefect, europarlamentar, prim-vicepreşedinte al Biroului Permanent Judeţean al PDL Constanța. În 2012 se luase în discuție posibilitatea de a candida la Primăria Constanța.

Experiență profesională selectivă

2005 – Agentia pentru Protectia Mediului Constanta – Director * executiv – coordonare, organizare, control * 2002 – 2000 – RAJA Constanta – Alimentare cu apa si canalizare – Director general * adjunct – Conducere departamente productie, tehnic, marketing * 1999 – Prefect jud. Brasov * 1998 – 1997 – Ministerul Transporturilor – Agentia Zonelor Libere – Director general * 1992 – Prefect jud. Constanta * 1991 – Primar mun. Constanta * 1990 – Deputat, primar mun. Constanta Educatie si formare * 2007 – Universitatea Maritima Constanta – Management maritim si portuar – Masterand * 2006 – INA. – lmpactul aderarii la UE * 2005 – INA. – Managementul Fondurilor structural, * Centrul European de Excelenta – dezvoltare durabila * 1982 – 1977 – Universitatea din Galati – Facultatea de Mecanica – Sectia Nave – lnginer

Rămâne de văzut dacă PNL a făcut această înlocuire pentru ca Adrian Manole să fie candidat la primărie, în 2020, sau pentru ca partidul să-l susțină, pentru această funcție, pe Mohammad Murad. Din informațiile noastre, varianta a doua este cea corectă, la acest moment, dar până la alegeri se mai pot întâmpla multe.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Probleme în Asociația de Vânătoare și Pescuit Constanța

vin nov. 9 , 2018
Lucian Florin Manolache, membru în consiliul de conducere al Asociatiei de Vanatoare si Pescuit Constanta (AJVPS Constanța), a trimis, vineri, un comunicat de presă în care a adus la cunoștință o serie de probleme grave din cadrul organizației. Vă prezentăm mai jos comunicatul de presă. „In data de astazi 09.11.2018 […]

V-ar putea interesa și: