Licența de emisie a TV Neptun ar putea fi prelungită mâine

tv-neptun

Instanța a confirmat planul de reorganizare al SC Soti Cable Neptun SRL, firma care deține licența pentru postul Neptun TV. Decizia a fost luată, astăzi, de judecătorul sindic din dosarul de insolvență de la Tribunalul Constanța.

Este ultimul act care lipsea din documentația necesară prelungirii licenței. Ședința CNA, care are pe ordinea de zi prelungirea licenței NTV, este programată mâine. Vă reamintim că, încă de la sfârșitul lunii trecute, societatea  Soti Cable Neptun a depus actele la Consiliul Național al Audiovizualului, dar procedurile au fost întârziate, din cauză că planul de reorganizare a așteptat acordul tuturor celor cinci categorii de creditori și, în final, decizia instanței.

Drept urmare, de azi, de când a expirat licența, emisia on air a NTV a fost întreruptă temporar până când CNA va prelungi drepturile de transmisie. Până atunci, programele NTV pot fi urmărite online, pe site-urile televiziunii www.ntvonline.ro și www.reporterntv.ro, dar și live pe Facebook.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Cât costă o zi în microdelta din Constanța

mar oct. 4 , 2016
Complexul Muzeal de Științe ale Naturii a redus prețul biletelor la Delfinariu, Acvariu, Planetariu și Microrezervație. De asemenea, a fost modificat și programul de funcționare, după cum urmează: Luni – Duminica intre orele 09:00- 16:00 Reprezentii Delfinariu: 11:00 si 15:00 Demonstratii Planetariu: 10:00, 11:30, 13:30, 15:30 Taxa unică DELFINARIU, MICROREZERVATIE, […]
delfinariu

V-ar putea interesa și: