Liceul Teoretic „Ovidius” din Constanța, pus la punct pentru începerea anului școlar VIDEO

Liceul Teoretic „Ovidius” din Constanța se pregătește să-și întâmpine elevii cu zone de acces și terenuri de sport reabilitate.

Spațiul aferent liceului s-a transformat. În locul vegetației crescute în exces și a asfaltului deteriorat, a apărut o zonă generoasă în care elevii îți pot desfășura activitatea în siguranță. Lucrările de reamenajare a suprafețelor sunt pe ultima sută de metri.  Echipele administratorului drumului public continuă procesul de asfaltare în curtea interioară, exterioară și în zona de acces situată la intrarea profesorilor.

Totodată, se finalizează lucrările de recondiționare a terenurilor de sport. Se toarnă stratul final de asfalt, care va oferi elasticitate și rezistență drumului, după ce au fost amplasate borduri noi, s-a decopertat asfaltul existent iar zona de spațiu verde a fost reamenajată prin așternerea pământului vegetal.

lucrari Liceul Teoretic Ovidius (2)

Lucrările similare se vor desfășura în toate liceele, școlile și grădinițele din oraș, unde este nevoie de reabilitare.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

USR vrea să introducă autobuzele școlare, care au fost introduse de Decebal Făgădău în 2020

Fri Sep 10 , 2021
USR a anunțat că face demersuri să introducă autobuzele școlare. „În ultima perioadă am făcut toate demersurile pentru introducerea autobuzelor școlare. Am purtat discuții cu toți factorii implicați din administrație, inclusiv consilierii USR au trimis o adresă către CT BUS, dar am ajuns la concluzia că nu se dorește acest […]