Liceul Teoretic „Ovidius” din Constanța, pus la punct pentru începerea anului școlar VIDEO

Liceul Teoretic „Ovidius” din Constanța se pregătește să-și întâmpine elevii cu zone de acces și terenuri de sport reabilitate.

Spațiul aferent liceului s-a transformat. În locul vegetației crescute în exces și a asfaltului deteriorat, a apărut o zonă generoasă în care elevii îți pot desfășura activitatea în siguranță. Lucrările de reamenajare a suprafețelor sunt pe ultima sută de metri.  Echipele administratorului drumului public continuă procesul de asfaltare în curtea interioară, exterioară și în zona de acces situată la intrarea profesorilor.

Totodată, se finalizează lucrările de recondiționare a terenurilor de sport. Se toarnă stratul final de asfalt, care va oferi elasticitate și rezistență drumului, după ce au fost amplasate borduri noi, s-a decopertat asfaltul existent iar zona de spațiu verde a fost reamenajată prin așternerea pământului vegetal.

lucrari Liceul Teoretic Ovidius (2)

Lucrările similare se vor desfășura în toate liceele, școlile și grădinițele din oraș, unde este nevoie de reabilitare.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

USR vrea să introducă autobuzele școlare, care au fost introduse de Decebal Făgădău în 2020

vin sept. 10 , 2021
USR a anunțat că face demersuri să introducă autobuzele școlare. „În ultima perioadă am făcut toate demersurile pentru introducerea autobuzelor școlare. Am purtat discuții cu toți factorii implicați din administrație, inclusiv consilierii USR au trimis o adresă către CT BUS, dar am ajuns la concluzia că nu se dorește acest […]

V-ar putea interesa și: