Lider liberal: „PNL trebuie să iasă de la guvernare dacă se mărește fiscalitatea”

Vicepreşedintele PNL, Alin Tişe, care este și președintele Consiliului Județean Cluj, a declarat astăzi că partidul trebuie să iasă de la guvernare dacă nu se țin cont de priorităţile liberale şi măreşte fiscalitatea. Tișe a precizat că este o opinie personală şi nu a discutat acest subiect în partid.

De multe ori însă, partidele politice transmit astfel de mesaje prin lideri.

„Guvernul PNL – PSD sau PSD – PNL. Oricum le-ai ordona, Guvernul este bipartid! Guvernarea trebuie să se abţină de la măsuri care lovesc direct în electoratul unuia sau altuia dintre partide. Creşterea fiscalităţii loveşte direct în electoratul PNL. Şi condamnă România la o criză profundă şi recesiune. Susţinerea economiei reale presupune susţinerea mediului de afaceri şi nicidecum fiscalitatea crescută. Asta echivalează practic cu scoaterea PNL de la guvernare!”, a scris Alin Tişe, miercuri pe Facebook. 

Liberalul a mai spus că „PNL trebuie să iasă de la guvernare în măsura în care guvernarea nu ţine cont de priorităţile liberale şi măreşte fiscalitatea”.

„Nu, nu am discutat în partid asta. Este ceea ce gândesc şi ce aş face eu, dar partidul gândeşte cu mintea altora”, a completat Tişe.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Universitatea Ovidius din Constanța a încheiat prima sesiune de admitere pentru anul universitar 2023-2024. Ce locuri sunt libere pentru sesiunea din septembrie

mie aug. 9 , 2023
În sesiunea de admitere din luna iulie pentru anul universitar 2023-2024 s-au înmatriculat peste 4.300 de candidați la programele universitare de licență și master în cadrul celor 16 facultăți ale Universității Ovidius din Constanța (UOC). „La sesiunea de admitere din această vară 8250 de tineri și-au depus dosarele la facultățile […]

V-ar putea interesa și: