Liderii PNL Constanța au semnat pentru platforma lui Cioloș

pnl

Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, vicepreședintele PNL Constanța Robert Boroianu, consilier județean și candidat la Camera Deputaților, precum și consilierul județean George Muhscină, șeful campaniei electorale a PNL Constanța, au semnat pentru susținerea Platformei România 100, lansată la începutul acestei săptămâni de premierul Dacian Cioloș.

„Reformarea clasei politice este absolut necesară pentru a readuce credibilitatea în instituțiile statului, mai ales la nivelul Parlamentului României. La Constanța, Partidul Național Liberal a dat un semnal puternic de reînnoire și de reformare a clasei politice. Este firesc și evident că principiile noastre și cele enunțate de premierul Dacian Cioloș sunt convergente”, a declarat președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir.

La rândul său, vicepreședintele PNL Constanța, Robert Boroianu, a afirmat că a semnat pentru susținerea Platformei România100 „pentru că și în România se poate guverna cu onestitate și integritate. Vă invit să susțineți Platforma România100!”.

Consilierul județean liberal George Muhscină a declarat că susține Platforma România 100 pentru că „răspunde concret dorințelor electoratului din România anului 2016. Cred că acest set de principii și proiecte poate să fie numitorul comun care coagulează dreapta românească! Cu toții ne dorim o clasă politică nouă și performantă. PNL Constanța a făcut un prim pas important în această direcție prin propunerea pentru alegerile parlamentare de candidați 100% noi”.

Lista de semnături pentru susținerea platformei lansată de premierul Dacian Cioloş a crescut exponențial, ajungând la peste 43.000 în mai puţin de două zile. Pe rețelele de socializare propunerea premierului a strâns peste 26.000 de aprecieri şi peste 13.000 de distribuiri, record absolut pentru acest an.

Platforma program România 100 prezentată de prim-ministrul Dacian Cioloş poate fi studiată aici, iar petiţia de susţinere o puteţi semna aici.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dănuț Căpățână, un nou dosar la DNA. Încheia contracte o firmă pe care o controla prin intermediul fostei soții

mie oct. 19 , 2016
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție au dispus trimiterea în judecată în stare de libertate, a inculpaților: CĂPĂȚÎNĂ DĂNUȚ, la data faptelor manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, pentru săvârșirea infracțiunilor de: – abuz în serviciu dacă funcționarul […]

V-ar putea interesa și: