Liderii PNL nu mai postează fotografii cu Vergil Chițac. Îl preferă pe Valentin Vrabie

Valentin Vrabie alături de Mihai Lupu. Foto: Facebook/Mihai Lupu

Un lucru  interesant s-a petrecut în acest weekend. În Constanța au avut loc spectacole cu ocazia zilei orașului, în Medgidia s-a organizat o nouă ediție a festivalului DAPYX.

La Constanța au fost ceva bâlbe, mai ales în ceea ce privește sonorizarea, la Medgidia a mers totul ca pe roate. DAPYX este la a cincea ediție, iar primarul de acolo are atât experiență administrativă, cât și în organizarea de astfel de evenimente.

Este însă de remarcat modul în care s-au poziționat liderii PNL, ținând cont că ambii primari sunt membri ai partidului.

Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța, și prefectul Silviu Coșa au fost în Medgidia, au făcut poze cu Valentin Vrabie și le-au postat pe rețelele de socializare.

„Particip cu bucurie la a cincea ediție a Festivalului Daphyx!

Felicit organizatorii și pe domnul primar Valentin Vrabie!

Am discutat despre un proiect comun în perspectivă!”, a spus Mihai Lupu.

Un mesaj laudativ a avut și prefectul.

Valentin Vrabie alături de o parte din liberali. Sursă foto: Facebook/Silviu Coșa

„Era de neconceput să nu fi ajuns la Dapyx, festivalul organizat în orașul meu natal, Medgidia. Așa încât, invitația Organizației Femeilor Liberale – OFL, a venit la țanc.

Echipa OFL, o combinație fericită între experiență și exuberanță, este capabilă să promoveze calitățile doamnelor și domnișoarelor liberale. Au tot sprijinul meu în lupta cu limitele. Ale lor și ale noastre.

PS: Valentin Vrabie, primarul care aduce Medgidia în secolul XXI, a fost, ca de obicei, o gazdă perfectă.”, a scris și prefectul Silviu Coșa.

Niciunul dintre ei nu are vreo postare despre Constanța sau vreo poză cu Vergil Chițac de la Zilele Constanței.

Metoda transferului de imagine

Există în politică (și nu numai) un concept numit „transfer de imagine”. Poate fi pozitiv sau negativ.

Transferul de imagine constă in promovarea unui produs/candidat/serviciu prin asocierea acestuia cu un vector de imagine pozitiva, cel mai adesea o persoana care se bucura de încrederea publicului larg. Încrederea presupune ca publicul o apreciază in general si tinde sa acorde o mare încredere recomandărilor sale.

Valentin Vrabie este un primar la al doilea mandat în Medgidia. A câștigat cu un număr mare de voturi, este apreciat de majoritatea locuitorilor. În Constanța, Vergil Chițac a câștigat la mustață, nu și-a îndeplinit o bună parte din promisiunile de campanie, iar nemulțumirea e mare. Chiar și în rândul partidului, lucru care a condus la unele demisii.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

„Proiect Cetățeanul” la Școala Gimnazială Nr. 1 Eforie Nord

Mon May 23 , 2022
Elevii claselor a VII-a de la Școala Gimnazială Nr. 1 Eforie Nord aplică în acest an școlar metoda „Proiect Cetățeanul” la orele de Educație Socială. Metoda a fost dezvoltată în SUA de Center for Civic Education și adaptată la contextul din România de către Institutul Intercultural Timișoara, organizație membră a […]