Liderii USR și PLUS vin în Constanța. Strângere de semnături în zona peninsulară

Dan Barna și Dacian Cioloș vor fi în Constanța duminică, 17 martie

Candidații Alianței 2020 USR PLUS se află într-un turneu prin țară și diaspora în perioada campaniei de strângere de semnături pentru alegerile europarlamentare și ajung duminică, 17 martie, la Constanța.

Co-președinții Alianței, Dacian Cioloș și Dan Barna, vin la Constanța, alături de candidații de pe lista comună: Dragoș Pîslaru, Ramona Strugariu, Vlad Gheorghe, Alin Mituța, Naomi Reniuț, Liviu Iolu, Radu Mihaiu, Anca Majaru, Camelia Crișan, Daniela Șerban, Silviu Gurlui, Cătălina Sofron, Teodora Stoian, Gabriela Mirescu, Bogdan Deleanu, Ștefan Pălărie.

Programul evenimentului de la Constanța va cuprinde:

  • la ora 11:00 – Conferință de presă susținută de președinții celor două partide: Dacian Cioloș (PLUS) și Dan Barna (USR) și candidații de pe lista comună, la Hotel Ibis, Sala Traian (str. Mircea cel Bătrân nr. 39B – 41).
  • între 12:00 – 13:30 – strângere de semnături pe traseul Lupoaică, piața Ovidiu, Port Tomis, Cazino,
  • între 15:30 – 17:30 – întâlnire de tip townhall cu cetățenii, la Hotel Ibis, Sala Prestige (str. Mircea cel Bătrân nr. 39B – 41).

Turneul Alianței 2020 USR PLUS a început vineri, 1 martie, la Iași și a continuat la Brașov și Timișoara. Candidații au strâns semnături pe stradă și s-au întâlnit cu sute de simpatizanți, care le-au adresat întrebări și le-au spus așteptările lor de la viitori europarlamentari ai României. Turneul continuă vineri, 15 martie cu Craiova, duminică 17 martie cu Constanța, un eveniment dedicat diasporei care va avea loc la Bruxelles pe 19 martie, iar pe 23 martie vom fi la Cluj-Napoca.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Bogdan Huțucă despre PSD – ALDE: „Niște nesimțiți! Se comportă dictatorial, ca gașca lui Maduro”

Wed Mar 13 , 2019
Bogdan Huțucă, deputat PNL și liderul organizației județene din Constanța a partidului, a lansat un atac dur, miercuri, la adresa parlamentarilor PSD și PNL. Acesta a spus, în contextul discutării bugetului în comisia de Buget Finanțe, că cele două partide au o atitudine dictatorială. „PSD-ALDE se comportă dictatorial în Parlament […]
bogdan hutuca