LIDL retrage din magazine napolitane contaminate cu salmonella

salarii lidl

Retailerul Lidl România a anunţat că retrage de la vânzare şi de la clienţi toate loturile unui sortiment de napolitane produse de Pak Rampart d.o.o, pentru că s-a constatat prezenţa Salmonella Typhimurium, potrivit unui anunţ postat joi de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

„Producătorul Pak Rampart d.o.o. recheamă preventiv produsul “Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g”, toate termenele de valabilitate şi toate loturile. În urma unei analize efectuate, a fost detectată Salmonella Typhimurium. Salmonella poate provoca afecţiuni grave stomacale sau intestinale (Salmoneloza)”, se arată în anunţul retailerului.

Produsul „Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g” a fost distribuit în toată reţeaua de magazine Lidl, iar clienţii care au cumpărat acest produs, indiferent de termenul de valabilitate, sunt rugaţi să ţină cont de retragere şi să nu îl consume.

“Din motive ce ţin de siguranţa consumatorului, Lidl România a reacţionat fără întârziere şi a scos produsul de la vânzare. Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”, transmite retailerul.

Potrivit sursei citate, această rechemare vizează exclusiv produsul “Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g”.

Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Tastino, nu sunt afectate de această rechemare. ” Lidl România şi producătorul Pak Rampart d.o.o. îşi cer scuze pentru neplăceri”, se menţionează în anunţ.

Pentru mai multe informaţii, consumatorii pot contacta telefonic la 0800.896.622 sau pe adresa de mail info@lidl.ro.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “LIDL retrage din magazine napolitane contaminate cu salmonella

 1. am cumparat napolitane cu alune de la Lidl , km 4-5, strada Mangaliei, Constanta.
  Din pacate am mancat cca 15% din ele.
  Apoi, am mers sa le inapoiez si sa cer banii pe produsul contaminat, nu daune cum ar fi in Germania.
  Apropoo, in Germania, i-au prins cu branza ce nu vazuse laptele. Trei luni, nemtii i-au ocolit, noi mergem ca oile, chit ca au preturi mai mari, ca in Polonia, de exemplu.
  Nu mai am asteptat returnarea banilor, cand am vazut mutrele acre ale vanzatoarelor si a sefei de raion.
  Va recomand sa ii evitati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Avarii la rețeaua de termoficare. Două zone din Constanța au rămas fără apă caldă

Fri Oct 7 , 2022
Din cauza unor avarii apărute pe rețeaua de transport amplasate pe strada Cuza Vodă și pe strada Liliacului nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum în zona Centru și Km 4-5. Echipele de intervenție ale societății TERMOFICARE CONSTANŢA S.R.L. au început lucrările de eliminare […]