Lidl România le oferă angajaților două zile libere de Paște

Eveniment Lidl Romania cu Helmuth Duckadam la Timisoara

Pentru a petrece mai mult timp liber împreună cu familiile de sărbători, și anul acesta, Lidl România le oferă angajaților din cele peste 320 de magazine 2 zile libere, în prima și a doua zi de Paște, pe 24 și 25 aprilie 2022. Clienții își vor putea face cumpărăturile în magazinele Lidl până sâmbătă, 23 aprilie, inclusiv, activitatea fiind reluată marți, 26 aprilie.

Orarul de funcționare al magazinelor Lidl din toată țara este valabil doar în această perioadă, după cum urmează:

  • De luni, 18.04, până vineri, 22.04. – program normal de funcționare;
  • Sâmbătă, 23.04 – program unitar în toate magazinele din țară – 07:00 – 18:00;
  • Duminică, 24.04 și luni, 25.04 – ÎNCHIS;
  • Marți, 26.04 – program normal de funcționare;

Lidl România a fost primul retailer care a implementat, încă din decembrie 2013, politica de a oferi câte 2 zile libere, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, respectiv Paște. Pe lângă cele două zile libere, Lidl le oferă tuturor angajaților bonusuri anuale de Paște, care se adaugă la celelalte beneficii financiare precum tichete de masă, bonusuri aniversare și remunerație pentru orele suplimentare. Prin investițiile constante pe care le realizează pentru a le oferi angajaților săi un mediu de lucru performant și pachete de compensații și beneficii avantajoase, Lidl România a primit în 2022, pentru al șaselea an consecutiv, distincția Top Employer, acordată de către institutul independent Top Employers din Olanda. 

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Primăria modifică traficul rutier în stațiunea Mamaia

Mon Apr 18 , 2022
Pentru a elimina deficiențele circulației rutiere existente la intare în stațiunea Mamaia, în special în perioada sezonului estival, Primăria Municipiului Constanța a luat decizia resistematizării intersecției bulevardelor Mamaia și Aurel Vlaicu.  Astfel, începând cu data de 4 mai 2022, echipele Confort Urban vor începe lucrările de modificare a intersecției și de […]