LIDL România majorează salariile

LIDL România majorează salariile. Începând cu 1 martie 2022, venitul mediu lunar brut câștigat de un vânzător la angajarea în va fi de peste 4.950 de lei, adică aproximativ 2.900 lei net.

În anul financiar 2022, cel mai mic venit mediu lunar realizat de un vânzător la angajarea în Lidl România va fi de 4.950 de lei brut (aproximativ 2.900 de lei net), sumă ce include salariul, tichetele de masă, primele anuale de Paște și de Crăciun, un bonus anual, precum și alte tipuri de bonusuri și sporuri. Astfel, toți angajații Lidl România activi pe întreg parcursul anului financiar 2022 vor primi, odată cu salariul aferent lunii februarie 2023, un bonus anual echivalent cu valoarea salariului de bază al acestora din luna respectivă. Pentru angajații care se vor alătura echipei Lidl pe parcursul anului financiar, bonusul acordat va fi calculat proporțional cu perioada lucrată.

În plus, angajații Lidl se bucură, în primii ani de colaborare, de creșteri salariale anuale garantate.

Numărul de zile de concediu acordate crește progresiv în primii ani de activitate în companie, ajungând astfel la un număr maxim de 27 de zile de concediu. Acestea includ și o zi liberă cu ocazia zilei de naștere. În plus, Lidl este primul retailer din România care a implementat, începând cu decembrie 2013, politica de a oferi două zile libere angajaților din magazine atât de Crăciun, cât și de Paște.

Pe lângă asigurarea de sănătate privată, angajații beneficiază de o asigurare de viață valabilă oriunde în lume, care acoperă cazurile de accident, cele de îmbolnăvire, dar și servicii speciale care au acoperire și în cazul îmbolnăvirii ca urmare a infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Pe lângă beneficii precum abonamente la platforma Bookster și oferte speciale la abonamentele de fitness, toți membrii echipei Lidl se bucură de programe de formare personalizate în funcție de nevoile lor de dezvoltare. Astfel, orice angajat din magazine, depozite sau sediile administrative are posibilitatea de a-și dezvolta cariera și poate fi promovat pe poziții de management.

Zen Residence
energia residence2 thoughts on “LIDL România majorează salariile

  1. se vede ca propaganda nationalista se face uneori de ris Adevarul iese mai repede sau mai tirziu la iveala

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

În vizită la Energia Residence. Cum arată apartamentele VIDEO

Tue Feb 15 , 2022
Energia Residence este unul dintre cele mai noi ansambluri imobiliare din Constanța. Construcția a început anul trecut, în primăvară. Astăzi, primele blocuri sunt ridicate. În acest moment se lucrează la interioare. Dezvoltatorul imobiliar a pus la punct două apartamente de prezentare, ca să vedeți cum vor arăta. Au gresie, faianță, […]
energia residence