Linica Stan, consilier PNL, vrea ca amenzile primite de primari și consilieri să fie plătite din bugetul local

Linica Stan

Linica Stan, consilier local PNL în Mangalia, vrea ca amenzile primite de primari și consilier să fie plătite din bugetul local.

Nu numai că vrea, dar a și redactat un proiect de hotărâre în acest sens, care va fi supus votului consilierilor în următoarea ședință, care va avea loc mâine, 25 septembrie.

Prin proiect se dorește achitarea amenzilor funcționarilor publici și a personalului contractual din cadrul primăriei, plus a primarului, din bugetul de venituri si cheltuieli al municipiului Mangalia.

Repetăm: instanța, de exemplu, spune că primarul a făcut o ilegalitate și e bun de plată. Ei bine, dacă proiectul trece, nu primarul plătește, deși instanța a decis așa, ci se plătește amenda din bugetul local, adică o plătesc toți contribuabilii, persoane fizice și juridice. Rămâne de văzut dacă este și legal.

Surse din cadrul opoziției spun că proiectul este redactat după ce primarul ar fi primit de o amendă de 58.000, din partea unei instanțe, deoarece nu ar fi furnizat acte solicitate de acea instanță.

Linia Stan a făcut parte din Partidu Social Democrat. A fost o perioadă consilier independent, apoi a trecut la PNL. Primaru Cristian Radu a câștigat alegerile inițial ca independent, susținut în al doilea tur și de PSD, și de PNL, apoi a trecut la PNL.

P.S. Am sus „primari” în titlu, la plural, pentru că, odată adoptată, de ea vor putea profita și viitori primari.

UPDATE. Proiectul a fost adoptat cu votul majoritar al consilierilor locali PNL.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 thoughts on “Linica Stan, consilier PNL, vrea ca amenzile primite de primari și consilieri să fie plătite din bugetul local

  1. Ăștia au înnebunit de tot ! Cineva greșește și altcineva plătește ! Tanti ! Ești cu toate țiglele pe casă ?!!!
    Orice motivare ai găsi sunt sigur că nici hornul nu-l mai ai !!!
    Când ne va amenda poliția locală (sunt ași la asta, la prevenție .. canci !) o să dăm amenzile primăriei să le plătească !!!
    Credeam, speram că bătrâneațea aduce și experință și mai mult bun simț dar se pare că aduce numai senilitate !!!

  2. Linico fata tati ,Primaria nu e câmpul cu porumb pentru prașit….stii tu bine ce zic. Eu cred ca e bine sa te potolești si sa gândești pentru binele populației…..zic si eu preventiv…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Constanța vrea să vândă 300 mp de spațiu verde, în Mamaia, unui SRL care construiește o pensiune

mar sept. 24 , 2019
Primăria Constanța vrea să vândă 300 de metri pătrați de spațiu verde, pe malul lacului, unui SRL care construiește un bloc. Ca să fim exacți, este vorba despre 304 mp, situați pe malul lacului Siutghiol, pe bd. Mamaia la nr. 465. Terenul face parte din proprietatea privată a municipiului Constanța, […]

V-ar putea interesa și: