Lions Club Constanța organizează spectacolul de caritate „HRANĂ ȘI PENTRU SUFLET”

Duminică 27 noiembrie 2022 începând cu ora 16.00 va avea loc a XXI-a ediţie a evenimentului de caritate „HRANĂ ȘI PENTRU SUFLET”.

Spectacolul din acest an este dedicat Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități, fiind organizat de Lions Club Constanța în parteneriat cu Teatrul de Copii și Tineret „Căluțul de mare” Constanța și al Trupei de teatru „Thetis” a Asociației Nevăzătorilor din România – Filiala Constanța.

Spectacolul caritabil, care pune în scenă „Micul infern“ de Mircea Ștefanescu, va avea loc duminică 27 noiembrie ora 16.00, la Sala Teatrului de Copii și Tineret „Căluțul de mare” Constanţa (str. Dr. Aristide Karatzali nr. 16), fondurile acumulate cu ocazia acestui eveniment fiind folosite pentru cadourile destinate beneficiarilor acţiunilor desfășurate în luna decembrie (copii, persoane cu dizabilităţi și bătrâni necăjiţi).

Lions Club Constanța este o organizaţie neguvernamentală, democratică, non-profit, necondiţionată politic şi religios. Scopul asociaţiei este pur filantropic şi altruist. Toţi membrii clubului activează ca voluntari, nefiind retribuiţi. Motto-ul “leilor” din întreaga lume este: “Noi servim” (“We Serve”).


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sondaj PNL. Cum ar vota constănțenii la viitoarele alegeri

vin nov. 25 , 2022
Un sondaj PNL realizat pentru București prezintă date interesante și la nivel național. Specialiștii au realizat o simulare pe baza centralizării datelor din mai multe studii din ultima jumătate de an. „Simularea are rolul de a proiecta, pe baza scorului din sondaje din prezent, numărul de voturi care se pot […]

V-ar putea interesa și: