Lipsă apă în zonele Steaua de Mare și Sanatoriu din localitatea Agigea

Echipele RAJA intervin astăzi – 08 septembrie 2023, pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă din zona canalului, cu diametrul de 300 mm, din localitatea Agigea.

Pentru executarea acestor lucrări, se sistează furnizarea apei potabile, începând cu ora 19.00, până la ora 01.00 noaptea, consumatorilor din cartierul Steaua de Mare, Sanatoriu Agigea, dar și restaurantelor pescărești din zonă.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Biserica Sfântului Sânge - aici s-ar afla cea mai importantă relicvă a creștinismului VIDEO

vin sept. 8 , 2023
Biserica Sfântului Sânge din Bruges, Belgia, adăpostește o relicvă despre care se presupune că ar conține sângele lui Iisus. Oameni din întreaga lume vin aici zilnic să se roage. Legenda spune că, după crucificare, Sfântul Iosif de Arimathea, a șters corpul Mântuitorului de sânge și a păstrat hainele. O bucată […]

V-ar putea interesa și: