Lista candidaților USR pentru Consiliul Local Constanța

Uniunea Salvați România (U.S.R.) – filiala locală Constanța a convocat, pe 4 octombrie 2019, adunarea generală în vederea organizării de alegeri interne.

S-a ales candidatul partidului la funcția de primar al Municipiului Constanța, dar și lista de candidați pentru Consiliul Local al Municipiului Constanța.

În urma rezultatelor, candidatul USR Municipiul Constanța pentru funcția de primar este deputatul Stelian Ion. De altfel, acesta a fost și singurul care s-a înscris în această cursă.

Lista candidaților USR pentru Consiliul Local Constanța este următoarea:

 1. Caragheorghe Dumitru
 2. Negoi Remus
 3. Cocargeanu Florin
 4. Garip Mirela
 5. Ochiuleț Mihai
 6. Mănăilă Anca
 7. Iacob Cătălin
 8. Popescu Cristiana
 9. Cheosea Dima
 10. Badea Cerasela
 11. Lazăr Gilda
 12. Popa Daniel
 13. Paris Dumitru
 14. Dordea Andrada
 15. Peniu Gabriel
 16. Bordeianu Elena
 17. Muctat Serdin
 18. Grecu Gheorghe
 19. Cîrjaliu Diana
 20. Bunghez Adriana
 21. Timofte Loredana
 22. Leonida Ramona
 23. Șerban George
 24. Fustașu Mircea
 25. Malciu Ioan
 26. Focșa Ciprian
 27. Ghițescu Cristian
 28. Mirea Cristian
 29. Gima Stelian
 30. Buga Ciprian
 31. Irimia Dănuț
 32. Șamata Dumitru

Stelian Ion a precizat că vor urma discuții cu aliații de la PLUS pentru desemnarea candidatului comun al USR-PLUS pentru Primăria Constanța.

Prima șansă o are deputatul USR.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Iohannis spune că „nepăsarea PSD costă vieți”; PSD Constanța, replică dură

sâm oct. 5 , 2019
Președintele Klaus Iohannis a declarat astăzi, la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL, că „nepăsarea PSD costă vieți”. PSD Constanța a reacționat dur și apăsat. Acesta s-a referit la tragicul accident rutier din Ialomița, în care zece femei, care plecaseră la serviciu, în București, au murit după ce un TIR a […]

V-ar putea interesa și: