Lista cu școlile care vor fi închise marți

scoli inchise
Urmare a condiţiilor meteorologice nefavorabile, Inspectoratul Școlar Județean Constanța propune menținerea suspendării cursurilor pentru ziua de marți, 19 ianuarie 2016, în unităţile de învăţământ preuniversitar din următoarele localități ale județului Constanța:

1. Deleni
2. Adamclisi
3. Ion Corvin
4. Băneasa
5. Dobromir
6. Lipnița
7. Galița
8. Ostrov
9. Oltina
10. Aliman
11. Hârșova
12. Ciobanu
13. Saraiu
14. Ghindărești
15. Horia
16. Topalu
17. Vulturu
18. Crucea
19. Siliștea
20. Mihai Viteazu
21. Istria
22. Săcele
23. Vadu (com. Corbu)
24. Independența
25. Dumbrăveni
26. Cerchezu
27. Bărăganu
28. Osmancea și Ciobănița (com. Mereni)
29. Chirnogeni
30. Peștera
Propunerea de suspendare ține cont de evoluţia vremii şi de siguranţa elevilor şi a profesorilor, precum şi de asigurarea condiţiilor proprii desfăşurării orelor de curs.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primarii Ninja

lun ian. 18 , 2016
În filmele proaste cu Ninja, neînfricatul luptător, atunci când dă de greu, nu se mai bate cu dușmanul. Scoate dintr-un buzunar numai de el știut o biluță aproape magică, dă cu ea de pământ și dintr-o dată scena se umple de un fum dens să-l tai cu cuțitul. Un fum […]

V-ar putea interesa și: