Lista platformelor de unde Polaris M Holding nu mai poate ridica gunoiul

Polaris M Holding a anunțat că, din 1 iulie 2022, se regăsește în imposibilitatea de a opera, în condiții de siguranță, un numar de 52 dintr-un total de 389 de platforme supraterane pentru deșeuri menajere, aflate pe raza municipiului Constanța (adică 13,3% din total).

Aceste platforme se află într-o stare avansată de degradare și reprezintă un real pericol pentru operatorii de salubrizare, deoarece aceștia trebuie să pătrundă în interiorul platformelor pentru a manevra containerele în vederea evacuării deșeurilor, a anunțat compania, printr-un comunicat de presă.

Pentru a remedia această situație, în data de 15.06.2022, Polaris M Holding SRL a transmis Primăriei Municipiului Constanța, proprietarul acestor platforme de colectare, inventarul platformelor degradate, însoțit de imagini care să ateste starea celor 52 de platforme supraterane.

Iată lista acestor platforme:

Polaris M Holding a înștiințat Primăria Municipiului Constanța, Garda Națională de Mediu și Agenția de Mediu despre modul de colectare de la aceste platforme, până când starea lor fizică va fi remediată.

„În situația actuală, amplasarea containerelor de colectare în imediata apropiere a platformelor supraterane reprezintă o soluție temporară, care asigură continuitate serviciului de salubrizare și oferă siguranță angajaților noștri. Am decis să adoptăm acestă soluție până la finalizarea lucrărilor de reabilitare și înlăturare a stării de pericol.”, au transmis reprezentații Polaris M. Holding.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Patru plaje pentru persoane cu dizabilități pe litoralul românesc

Thu Jun 30 , 2022
Pentru al VI-lea an consecutiv, Asociația Împreună pentru Viitor Constanța pune la dispoziția persoanelor cu dizabilități plaja accesibilizată de la Pupa Beach, din stațiunea Mamaia, pentru a oferi egalitate de șanse și un turism civilizat, deschis tuturor. Funcțională din luna august 2017, plaja a atras în stațiunea Mamaia un număr […]