Liviu Dragnea ar putea ieși din închisoare

Liviu Dragnea ar putea ieși din închisoare înainte de Crăciun.

Înalta Curte de Casație și Justiție va judeca marți, de la ora 09:00, cererea depusă de avocații săi de anulare a pedepsei pentru care a fost încarcerat.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a recurs în luna octombrie la o cale extraordinară de atac, recurs în casaţie, în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman. Potrivit News.ro, acțiunea lui Dragnea a venit la scurt timp după ce a depus și o contestaţie în anulare. De asemenea, Olguţa Şefu, fost director executiv adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, condamnată la un an de închisoare cu suspendare pentru fals intelectual în acest dosar, a depus şi ea luni contestaţie în anulare.

Instanța Supremă a stabilit termenul de judecare a ambelor căi extraordinare de atac, marți, 10 decembrie.

Pe 27 mai, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Își ispășește pedeapsa la Penitenciarul Rahova.
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Au sunat la 112 pentru că nu și-au văzut de două zile vecinii. Ce au găsit pompierii și polițiștii când au intrat peste ei

Dum dec. 8 , 2019
Niște constănțeni care locuiesc într-un bloc, pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, au sunat îngrijorați la 112 pentru că nu și-au mai văzut vecinii timp de două zile. Militarii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea s-au mobilizat ca pentru o urgență și au trimis imediat un două autospeciale la […]

V-ar putea interesa și: