Localitate în scenariu roșu deși nu are niciun caz de covid

O localitate din județul Constanța este în scenariu roșu, deși în prezent nu are niciun caz de coronavirus. Este vorba despre comuna Vulturu, unde incidența raportată de Direcția de Sănătate Publică este zero.

Reprezentanții Prefecturii Constanța au precizat că măsurile impuse pentru scenariul roșu sunt menținute timp de 14 zile. Așadar, chiar dacă bolnavii s-au vindecat, scenariul roșu rămâne în vigoare.

În acest moment, în județul Constanța sunt în scenariu roșu 5 localități: Vulturu (incidență 0), Mihail Kogălniceanu (2,46), Ion Corvin (2,96), Crucea (3,61) și Valu lui Traian (3,70). Municipiul Constanța, cu o incidență de 3,2, intră în acest scenariu de pe 11 martie, ora 00.00, timp de 14 zile.

Articole similare:

Scenariu roșu în municipiul Constanța. Restaurante și teatre închise, sistem hibrid în școli, casele de pariuri și agențiile loto, deschise

CNSU propune prelungirea stării de alertă pe teritoriul României. Ce prevede

România va fi deschisă de Paște. Până atunci va primi cel puțin 5,7 milioane de doze de vaccin împotriva covid

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

România cumpără de la olandezi două nave pentru Poliția de Frontieră

Wed Mar 10 , 2021
România cumpără de la olandezi două nave maritime de patrulare care vor intra în dotarea Poliţiei de Frontieră Române. Astăzi, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, în prezenţa ministrului Afacerilor Interne, Lucian BODE, a avut loc semnarea contractului comercial. Acesta a fost încheiat între Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, prin […]
nave-politia-de-frontiera