Localități fără apă și curent electric

În jurul orei 13.30, RAJA a anunțat că echipele de interventie ale furnizorului de energie au remediat avariile de la nivelul liniilor de tensiune de la sursel si statiile de pompare din Ciobanita, Credinta, Mereni, Osmancea si Dumbraveni. Imediat, s-a reluat pomparea apei catre consumatorii din aceste localitati. Și la Nuntasi si Cerchezu, s-a reluat furnizarea apei potabile in jurul orei 12,30.

In continuare, din cauza lipsei de energie  nu se poate funiza apa potabila in localitatile: Tataru si Magura.

La ora 14:00, în judeţul Constanţa au rămas nealimentate 2 linii electrice aeriene de medie tensiune total, 11 linii de medie tensiune parțial şi 65 posturi de transformare, fiind afectate 4 localităţi, au anunțat reprezentanții ENEL.

    1. General Scărișoreanu – s-au început manevrele de repunere sub tensiune,
    2. Viroaga-parțial – se așteaptă un utilaj de deszăpezire și se preconizează revenire tensiune în maxim 2 ore.
    3. Castelu
    4. Mihail Kogălniceanu

În municipiul Constanța se înregistrează deranjamente individuale și colective determinate de condițiile meteo pentru remedierea cărora se intervine.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

RADET. Anunţ important pentru reprezentanţii asociaţiilor de locatari/proprietari

Mon Jan 9 , 2017
Începând cu data de luni, 09 ianuarie 2017, până miercuri, 11 ianuarie 2017, reprezentanţii asociaţiilor de locatari/proprietari pot ridica de la punctele termice de unde primesc factura fiscală lunară, procesele verbale de stabilire a consumurilor de energie termica aferente lunii decembrie 2016, dupa următorul program: • luni 09 ianuarie 2017 […]
radet constanța