Localități fără apă și curent electric

În jurul orei 13.30, RAJA a anunțat că echipele de interventie ale furnizorului de energie au remediat avariile de la nivelul liniilor de tensiune de la sursel si statiile de pompare din Ciobanita, Credinta, Mereni, Osmancea si Dumbraveni. Imediat, s-a reluat pomparea apei catre consumatorii din aceste localitati. Și la Nuntasi si Cerchezu, s-a reluat furnizarea apei potabile in jurul orei 12,30.

In continuare, din cauza lipsei de energie  nu se poate funiza apa potabila in localitatile: Tataru si Magura.

La ora 14:00, în judeţul Constanţa au rămas nealimentate 2 linii electrice aeriene de medie tensiune total, 11 linii de medie tensiune parțial şi 65 posturi de transformare, fiind afectate 4 localităţi, au anunțat reprezentanții ENEL.

    1. General Scărișoreanu – s-au început manevrele de repunere sub tensiune,
    2. Viroaga-parțial – se așteaptă un utilaj de deszăpezire și se preconizează revenire tensiune în maxim 2 ore.
    3. Castelu
    4. Mihail Kogălniceanu

În municipiul Constanța se înregistrează deranjamente individuale și colective determinate de condițiile meteo pentru remedierea cărora se intervine.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

RADET. Anunţ important pentru reprezentanţii asociaţiilor de locatari/proprietari

lun ian. 9 , 2017
Începând cu data de luni, 09 ianuarie 2017, până miercuri, 11 ianuarie 2017, reprezentanţii asociaţiilor de locatari/proprietari pot ridica de la punctele termice de unde primesc factura fiscală lunară, procesele verbale de stabilire a consumurilor de energie termica aferente lunii decembrie 2016, dupa următorul program: • luni 09 ianuarie 2017 […]
radet constanța

V-ar putea interesa și: