Localități fără curent electric în Constanța

În zona E-Distribuție Dobrogea se mai înregistrează probleme în alimentarea cu energie electrică în 4 localități din județul Constanța, în două dintre acestea urmând să fie reluată alimentarea în scurt timp.

În ultimele zile, intervențiile echipelor E-Distribuție Dobrogea și ale contractorilor au restabilit furnizarea de electricitate în 187 de localități afectate de codul roșu de zăpadă și viscol. Continuă eforturile pentru realimentarea tuturor consumatorilor și restabilirea normalității în furnizarea cu energie electrică, fiind mobilizate la această oră un număr de 97 echipe.

În data de 9 ianuarie, la ora 16:00, situaţia se prezenta astfel:

– în judeţul Constanţa au rămas nealimentate 2 linii electrice aeriene de medie tensiune total, 7 linii de medie tensiune parțial şi 33 posturi de transformare, fiind afectate 4 localităţi

1. Viroaga-parțial – se lucrează pentru remediere.

2. Nazarcea, Topalu, Tichilești sunt nealimentate de la ora 14:30 și se lucrează pentru remediere.

În municipiul Constanța se înregistrează deranjamente individuale și colective determinate de condițiile meteo pentru remedierea cărora se intervine.

În judeţele Tulcea, Călăraşi și Ialomița au fost realimentate toate localitățile dar se mai înregistrează deranjamente individuale și colective determinate de condițiile meteo, pentru remedierea cărora se intervine.

Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.