Localitățile Eforie Nord, Lazu și Agigea au rămas fără apă

raja

Echipele RAJA intervin astăzi – 30 august 2023, pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de aducțiune, cu diametrul de 800 mm, de la nivelul rezervorului Stației de Pompare Constanța Sud – Bifurcație Cumpăna.

Pentru executarea acestor lucrări, se sistează furnizarea apei potabile, în intervalul orar 12.30 – 19.00, consumatorilor din localitățile Agigea, Lazu și Eforie Nord.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție deplasate la fața locului vor face tot posibilul pentru remedierea avariei și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, au transmis cei de la RAJA.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dramă la Gura Portiței

mie aug. 30 , 2023
Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea a transmis miercuri, că autorităţile au fost sesizate duminică, cu privire la faptul că pe canalul Leahova, la o distanţă de aproximativ 500 de metri de Gura Portiţei, a fost găsit cadavrul unui bărbat, care nu avea urme vizibile de violenţă.  În urma cercetărilor […]
politia-criminalistica

V-ar putea interesa și: