Locuiți în Constanța? De aici puteți descăcarca cererile pentru ajutorul de încălzire

Constănțenii pot depune începând de mâine cererile și declarațiile pe proprie răspundere pentru a beneficia de ajutorul de încălzire a locuinței și pentru suplimentul de energie, a anunțat Primăria Constanța.

  1. Cei care se încălzesc cu energie termică furnizată în sistem centralizat (asociațiile de locatari/proprietari sau persoanele fizice cu contracte individuale încheiate cu RADET Constanța) vor depune cererile la Clubul pentru pensionari situat pe strada Duiliu Zamfirescu, nr. 4 ( intrarea dinspre parcare), telefon: 0341454669, de luni până vineri, în intervalul orar 8.00 – 14.00.
  1. Cei care se încălzesc cu gaze naturale sau energie electrică vor depune cererile la Clubul pentru pensionari situat pe strada Duiliu Zamfirescu, nr. 4 ( intrarea din față), telefon: 0341454669, de luni până vineri, în intervalul orar 8.00 – 14.00.
  1. Cei care se încălzesc cu combustibil solid vor depune cererile la Clubul pentru pensionari situat pe strada Duiliu Zamfirescu, nr. 4 (intrarea dinspre parcare), telefon: 0341454669, de luni până vineri, în intervalul orar 8.00 – 14.00.
  1. Cei care se încălzesc cu energie electrică și domiciliază în Cartierul social Henri Coandă vor depune cererile le sediul administrativ al campusului de luni până vineri, în intervalul orar 8.00 – 14.00.

Dosarele pentru obținerea ajutoarelor pentru încălzirea locuinței pot fi depuse și online la adresa de e-mail: ajutoareincalzire@dgas-ct.ro.

Pentru orice nelămuriri sunați la numerele de telefon: 0341.454.669 și 0341.448.530, sau trimiteți email pe adresa ajutoareincalzire@dgas-ct.ro.

Termenele lunare de depunere a solicitărilor noi de ajutor de încălzire sunt: până pe data de 20 a fiecărei luni pentru a putea fi luați în evidență cu luna respectivă (pentru a beneficia începând cu luna noiembrie 2021, cererile se depun până pe data de 20 noiembrie inclusiv).

Familiile sau persoanele singure care au încheiat contracte individuale cu furnizorul de energie termică (RADET) sau gaze naturale (ENGIE), precum și cei care se încălzesc cu lemne de foc sau curent electric, depun cererile individual, iar familiile sau persoanele singure care fac parte din asociații de locatari/proprietari depun  prin intermediul reprezentantului asociației.

Formularele tip, dar și informații suplimentare cu privire la acordarea ajutorului de încălzire a locuinței și pentru suplimentul de energie gășiți în documentele de mai jos. 
Un comentariu la “Locuiți în Constanța? De aici puteți descăcarca cererile pentru ajutorul de încălzire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Scandalul gigcaloriei. PSD Constanța duce populismul pe noi culmi

mie oct. 13 , 2021
Consilierii PNL și USR dau dovadă de populism, care este mai rău decât corupția, scriam acum câteva ore (găsiți articolul AICI). În joc a apărut însă un al treilea protagonist, care-i și întrece: PSD. Să vedem despre ce e vorba. Prețul real al gigacaloriei este de 1034 de lei, în […]
radet debransare constanta

V-ar putea interesa și: