Locuitori din Cumpăna nu vor avea apă până diseară

cumpana

Ca urmare a unei avarii survenite astăzi, 22 martie 2023, la nivelul conductei principale ce pleacă de la Stația de Pompare Bifurcație Cumpăna, alimentarea cu apă a localității Cumpăna s-a întrerupt în jurul orei 06.00.

Echipele RAJA intervin în aceste momente pentru remedierea avariei, estimându-se că lucrarea va fi finalizată în jurul orei 19.00.

Lucrările sunt mult îngreunate de adâncimea la care este pozată conducta, dar și de debitul mare de apă, pentru reparații fiind necesară golirea întregului rezervor de la nivelul stației. Drept urmare, până în jurul orei 19.00, consumatorii din Cumpăna vor fi lipsiți de apă.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Constanța noastră cea de toate zilele. Trei întrebări

mie mart. 22 , 2023
1. Seară tristă. Priveghi. În fața bisericii, cel puțin patru mașini cu numere de Ucraina. Trei dintre ele valorează cam cât câștigă un român cu salariul minim în vreo 20 de ani. Cu siguranță, războiul început de Putin în Ucraina este criminal, inuman, dezgustător, revoltător. Mă gândesc însă la Elveția, […]

V-ar putea interesa și: