Locuitorii din Făclia, fără apă, în urma unui incendiu

raja

În cursul acestei seri, în imediata apropiere a căii ferate din zona localității Făclia, comuna Anghel Saligny, a izbucnit un incendiu de vegetație care a condus la avarierea conductei principale ce asigură alimentarea cu apă a localității de la Uzina de apă Ștefan cel Mare.

Conducta se afla pozată la suprafață pentru a asigura presiunea apei consumatorilor din zonă. Ca urmare a acestei situații, se impune înlocuirea instalației de distribuție a apei pe o porțiune de aproximativ 20 de metri.

„Apreciem că remedierea avariei se va finaliza mâine – 12 aprilie 2020, în jurul orei 10.00. Până atunci, locuitorii din satul Făclia nu vor avea apă potabilă la robinete. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, au precizat reprezentanții RAJA SA.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Încă 16 decese cauzate de coronavirus. Victimele au între 34 și 87 de ani

Dum apr. 12 , 2020
Ministerul Sănătății a anunțat, duminică dimineață, încă 17 victime din cauza coronavirusului. Acestea au între 34 și 87 de ani. Deces 291 Femeie, 58 ani din județul Brașov. (Asistentă medicală)Recoltare probă COVID-19 în data de 31.03.2020.Rezultat pozitiv în data de 01.04.2020.Internata în Spitalul Pneumoftiziologie Brașov (spital suport) în data de […]
coronavirus

V-ar putea interesa și: