Locuri de parcare amenajate în zona pieței Pescăruș

https://www.youtube.com/watch?v=rGjURvPhhfI

Primăria Municipiului Constanța continuă programul de îmbunătățire a calității spațiului urban în cartierul Faleză Nord.

Angajații SC Confort Urban SRL au finalizat ieri amenajarea parcării din zona pieței agro-alimentare Pescăruș. Lucrările edilitare au vizat asfaltarea și trasarea marcajelor rutiere în spațiul destinat staționării autovehiculelor.

În această perioadă, municipalitatea desfășoară un amplu proces de renovare a pieței Pescăruș care cuprinde: reabilitarea cu piatră cubică a platoului din fața pieței, înlocuirea mobilierului urban și amenajarea unui loc de joacă pentru copii.

Totodată, clădirea în care funcționează magazinele și spațiile comerciale va fi recondiționată.

Notă: Imaginile au fost puse la dispoziție de Primăria Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Epidemie de hepatită în școlile din Constanța! Ce măsuri ia primăria

mar dec. 10 , 2019
Ce se știa de mai multă vreme a fost confirmat astăzi oficial de autorități: în școlile din municipiul Constanța există o epidemie de hepatită de tip A! Consiliul Local Municipal a luat primele măsuri și a aprobat, azi, proiectul de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local pe anul 2019, prin […]
hepatita a

V-ar putea interesa și: