Locuri de parcare în zona Faleză Nord, în locul garajelor

amanajare locuri de parcare str Unirii Constanța
Garajele au fost dărâmate

În zona Faleză Nord din municipiul Constanța se amenajează locuri de parcare în locul fostelor garaje, care au fost dărâmate.

Confort Urban, societate comercială a Primăriei Constanța, desfășoară lucrări pe strada Unirii, unde au fost demolate garajele și unde acum se derulează lucrările de infrastructură.

„În scurt timp urmează să fie turnat asfaltul, iar parcarea să fie dată în folosință.”, au precizat reprezentanții primăriei.

Lucrările de asfaltare vor începe pe aleea Lăcrămioarei şi vor continua, în funcție de stadiul de finalizare a amenajării, pe străzile Cutezători, Solidarității și Prieteniei. De asemenea, se vor înființa noi parcări în locul garajelor deținute de constănțeni și pe străzile Basarabi, Dezrobirii, Cașin și pe aleea Mălinului.

Noile locuri sunt destinate riveranilor care își parcau până acum autoturismele pe trotuare, dar și celor care aveau garaje.

În general, în locul a 10 garaje se pot parca 15 mașini.

Reprezentanții primăriei Constanța au spus că vor dărâma toate garajele din oraș.

Numărul oficial al locurilor de parcare din oraș este de circa 18.245. Numărul oficial de mașini din oraș era, însă, de 118.325, la care se adaugă cele în leasing, de firmă sau cei care vin la muncă, pe timpul zilei, din alte localități.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

30.000 de câini în orașul Constanța. USR propune sterilizare gratuită

lun feb. 18 , 2019
În orașul Constanța sunt, în acest moment, circa 30.000 de câini, potrivit estimărilor USR, care propune sterilizarea gratuită. Reprezentanții partidului au transmis un proiect de Hotărâre de Consiliu Local Municipal, referitoare la implementarea unui program de sterilizare gratuită a animalelor fără pedigree, cu sau fără stăpân, la nivelul municipiului Constanța. […]
caini fara stapan Constanta

V-ar putea interesa și: