Locurile de joacă din Constanța s-au închis

Primăria Municipiului Constanța amintește constănțenilor că, pe fondul creșterii alarmante a numărului persoanelor confirmate cu Covid 19, accesul în locurile de joacă este strict interzis.

Pentru a aduce la cunoștința constănțenilor măsura restricționării accesului în spațiile destinate celor mici, Direcția Generală Servicii Publice a montat la fiecare loc de joacă câte un panou de informare.

Totodată, această decizie, precum celelalte măsuri impuse de Comitetul Local pentru Situații de Urgență pentru această perioadă se află afișate la intrările în blocuri prin grija Primăriei Constanța și a asociațiilor de proprietari.

„Facem apel la constănțeni să limiteze cât de mult se poate deplasările, iar dacă acest lucru nu este posibil să respecte măsurile de protecție pentru a reduce riscul expunerii și contaminării cu noul coronavirus.”, spun reprezentanții Primăriei Constanța.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

0,11% din constănțeni au răspuns la sondajul primăriei cu tema „Orașul în care vreau să trăiesc”. Ce își doresc

Mon Nov 23 , 2020
Primăria Constanța, condusă de Vergil Chițac, a inițiat un sondaj online cu tema „Orașul în care vreau să trăiesc”. Au răspuns la el 313 persoane, adică 0,11% din populația orașului, dacă ne raportăm la datele din recensământul din 2011, care indică o 283.872 persoane. La prima întrebare, „Ce măsuri și […]
constanța