Lovitură pentru primarul din Techirghiol: Adrian Stan a fost încarcerat

adi stan retinut

Adrian Stan, primarul din Techirghiol, a fost condamnat la 2 ani și 8 luni de închisoare cu executare, pentru dare de mită. Decizia este definitivă și vine după ce prima instanță l-a condamnat la doi ani şi opt luni de închisoare cu suspendare.

Procesul a durat șapte luni.

Astăzi, la ora 11.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Techirghiol l-au ridicat pe primar și l-au introdus în Penitenciarul Poarta Albă, în vederea executării pedepsei.

Din informațiile noastre, Adrian Stan nu își dăduse demisia din funcția de primar, ci se afla în concediu medical.

Reamintim că procurorii DNA au reținut că „la data de 13 octombrie 2015, inculpatul Stan Adrian, în calitate de primar al orașului Techirghiol, în legătură cu îndeplinirea unor acte care intrau în îndatoririle sale de serviciu, a pretins de la un om de afaceri sumele de 40.000 lei și respectiv 64.000 lei, reprezentând un procent de aproximativ 4% din facturile de 1.100.000 lei și respectiv 1.600.000 lei, care urmau să fie emise de societatea denunțătorului în temeiul unui contract de execuție lucrări și achitate de Primăria orașului Techirghiol. În baza acestei înțelegeri, la data de 23 octombrie 2015, inculpatul Stan Adrian a primit de la aceeași persoană suma de 40.000 lei, ocazie cu care s-a procedat la constituirea infracțiunii flagrante“, potrivit DNA.

Adrian Stan a fost membru al PNL, dar a fost exclus din partid imediat după ce a fost arestat preventiv.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ultima ședință a Consiliului Municipal Constanța. Ce se votează

mar mai 24 , 2016
Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat, în şedinţă ordinară, luni, 30 mai 2016, ora 1200, în sala “Remus Opreanu” a Consiliului Judeţean Constanţa. Este ultima ședință a acestui CL. Ordinea de zi este următoarea:   Aprobarea procesului-verbal al şedinţei extraordinare a Consiliului local al municipiului Constanţa din data de […]

V-ar putea interesa și: