Lucian Iancu – actor de-o viață, o viață de film

În vârstă de 83 de ani, actorul Lucian Iancu și-a depănat povestea vieții, care poate fi un bun subiect de film, la Tomis TV, în emisiunea „Fără mască”, moderată de Mihai Petre.

De la dorința de a îmbrăca uniforma militară și până la experiența din temnița comunistă, pe care a primit-o cu zâmbetul pe buze, marele actor constănțean își amintește cum a ajuns student la IATC, care a fost primul rol interpretat, ce profesori i-au marcat cariera, de ce Cyrano rămâne personajul în care s-a regăsit cel mai bine, ce regizor l-a motivat în mod deosebit, de ce a vrut să fugă din țară în anul 1985 și cum i-a schimbat experiența închisorii viața de după 1989.

Întrebat cum vede viitorul generației de astăzi raportat la cea de aur, Lucian Iancu transmite tinerilor actori și un mesaj special cu privire la calea de urmat pentru obținerea performanței scenice.

Puteți urmări emisiunea mai jos.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, au murit într-un accident rutier pe DN56A

mar mai 16 , 2023
Două fete și un băiat, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, au murit, marţi seară, într-un accident rutier produs în judeţul Mehedinţi. „Două echipaje de pompieri din cadrul Staţiei Vânju Mare au intervenit, în această seară, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o […]

V-ar putea interesa și: