Lucian Lungoci: „Românii au de ales între un PSD reformat care știe ce are de făcut și un PNL incompetent”

        „Dincolo de orice aprecieri subiective sau conotații politice, există un adevăr de necontestat, susținut de cifre: guvernările PSD au fost performante economic și, mai mult decât orice, au adus prosperitate românilor. Iar pe unii aflați la acest moment, în Parlamentul României îi invit să lectureze, cu voce tare tot de la tribuna Camerei Deputaților, rapoartele Institutului Național de Statistică despre guvernările social democrate. Tot lor le recomand să le citească și pe cele ale organismelor financiare internaționale referitoare la cabinetele PSD.  

        Exemplele sunt multe în acest sens, dar mă voi opri acum la două dintre ele. Place sau nu, Autostrada Soarelui (A2) a fost realizată, în întregime, în perioada guvernării Năstase,  ministrul Transporturilor de la acel moment fiind Miron Mitrea. Își aduce aminte cineva de vreo bucățică  de autostradă începută și terminată de Ludovic Orban în perioada în care a deținut același  portofoliu? Sau de vreuna începută și finalizată de miniștrii PDL, deghizați acum în respectabili PNL-iști? Ca să nu mai vorbim de mirobolantele realizări ale lui Traian Băsescu, ministru al Transporturilor, care a lăsat în memoria și spre bunăstarea românilor doar vestitele plăcuțe cu “Aici sunt banii dumneavoastră”!

        Tot guvernarea PSD a fost cea care a mărit salariile cadrelor medicale. Social democrații au fost cei care au stopat plecarea medicilor din țară, asigurându-le venituri decente acasă și, pe cale de consecință, dând posibilitatea pacienților să fie îngrijiți de specialiști. Mărirea salariilor medicilor precum și investițiile în Sănătate făcute de administrațiile locale PSD, Constanța fiind un exemplu elocvent în acest sens, au oferit românilor un act medical de calitate. Nu în ultimul rând, nu puține au fost cadrele medicale care s-au  întors să profeseze acasă.  

        Ce a făcut cabinetul Orban pentru cadrele medicale? Le-au promis câte  500 de euro, sumă pentru cei care lucrează în spital de COVID, dar banii au ajuns abia după ce medici, asistente, ambulanțieri au protestat, într-o formă sau alta pentru neprimirea ei! A declarat, ori de câte ori a avut un microfon în față, că va sprijini spitalele în pandemie, dar tot cea a fost necesar  în această perioadă a căzut pe umerii administrație locale, exemplul Constanței fiind elocvent în acest sens. Știți ce au primit constănțenii de la Guvernul României atunci cât toată lumea era disperată din motive de testare? Un  aparat PCR defect!  Știți cine a asigurat sumele necesare funcționării spitalelor constănțene în condiții de pandemie? Primăria Constanța și Consiliul Județean Constanța

        Pe 6 decembrie, românii au de ales între  un PSD reformat  care știe ce are de făcut și un PNL incompetent care e mai periculos decât COVID-ul.

        Pe 6 decembrie constănțenii au de ales între performanța social democrată dovedită în toate guvernările și  incapacitatea guvernamentală manifestată, zilnic, de cabinetul Orban.

        Noi venim, așa cum am făcut-o de fiecare dată,  cu soluții, programe economice și sociale, surse de finanțare. Ei au reușit ca într-un singur an de guvernare  să sărăcească românii, să bage în colaps sectoare importante din economie, să îndatoreze țara și, mai grav decât orice, să instaureze haosul în vreme de pandemie.”

Lucian Lungoci, candidat PSD Constanța pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare din 6 decembrie


Comandat de Partidul Social Democrat – Filiala Constanța

Executat de Constanța 100%

Mandatar Financiar – cod AEP 11200020


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Deputatul UDMR de Constanța Antal Janos, care voia condiții mai bune în pușcării și le cerea parlamentarilor să salute în ungurește, solicită acum Poliției să nu mai facă cercetări penale

joi nov. 12 , 2020
Antal Janos este deputat UDMR de Constanța. Acum 4 ani, soarta și bizarul sistem electoral din România i-au surâs. Nu știu câți maghiari sunt în Constanța, dar vă spun că, atunci când sunt la coadă la pâine, nimeni nu se uită urât la mine dacă vorbesc în română, nu în […]
Antal Janos

V-ar putea interesa și: