Lucrare RAJA. S-a întrerupt furnizarea apei în mai multe zone din Constanța

RAJA a demarat azi o lucrare în municipiul Constanța. Având în vedere complexitatea lucrărilor, dar și volumul mare de apă de la nivelul conductei avariate, cu diametrul de 600 mm, de pe bd. Tomis (bl.T14) din municipiul Constanța, a fost necesară sistarea furnizării apei potabile și pe tronsonul care asigură alimentarea cu apă în cartierul Tomis Nord și pe bd. Tomis.

În aceste condiții, astăzi – 23 martie 2022, în intervalul orar 09.00 – 19.00, sunt afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

  • Perimetrul delimitat de străzile: bd. Tomis – bd. Alexandru Lăpușneanu – Ion Luca Caragiale – Baba Novac – Soveja – Ștefăniță Vodă – bd. Aurel Vlaicu – bd. Tomis;
  • Cartierele Anadalchioi și Tomis Nord;
  • Str. Poporului;
  • Zona străzilor Tulcei și Badea Cârțan, precum și cei arondați punctele termice: 46, 47, 48, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 100, 102, 117, 120 – 124 și 147.
  • Bd. Tomis, tronsonul cuprins de cartierele Brotăcei și Capitol.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi în timp operativ. Având în vedere diametrul conductei, debitul mare de apă și lungimea rețelei, reluarea furnizării apei potabile se va realiza în mod progresiv în fiecare sector afectat.

RAJA SA

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Șoferul unui autocar civil, care își pusese în geam însemnele NATO și US Army, a provocat un accident

mie mart. 23 , 2022
Astăzi, în jurul orei 7.35, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, în care a fost implicat un autocar. Din primele informații, conducătorului auto al autocarului i s-ar fi făcut rău la volan, a pătruns pe contrasens și […]

V-ar putea interesa și: