Lucrări de mântuială în zona complexului rezidențial GranVia Constanța

granvia constanța
Construcția de pe bulevardul Aurel Vlaicu a început

Bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța a fost blocat săptămâni bune, circa două luni, de fapt, de lucrările de mutare a unei conducte. În zonă se construiesc un ansamblu rezidențial, Granvia, și un mall.

Șoferii au fost exasperați de cozile care se întindeau pe sute de metri, de faptul că drumul care dura un minut sau două, în mod normal, se parcurgea acum în circa 20 de minute.

După finalizarea lucrărilor de mutare a conductei, care a fost realizată de o firmă din Constanța, problemele acestea au dispărut, dar au apărut altele. Chiar în sensul giratoriu, asfaltul prezintă denivelări serioase, lucru care pune în pericol siguranța în trafic, mai ales că vorbim despre una dintre zonele cele mai aglomerate din oraș. O lucrare de mântuială.

Lucrările s-au terminat, dar calea de rulare este departe de a fi reparată

Conform certificatului de urbanism nr. 3130/20.08.2018, emis de către Primăria Constanța, centrul comercial ce urmează să fie construit aici va avea dimensiunile maxime de 124,40 x 63,40 m. În proiect, sunt prevăzute trei lifturi pentru persoanele cu dizabilități și două lifturi pentru marfă. Construcția va avea două etaje, la parter fiind prevăzute parcări. În aceeași zonă, se va construi un ansamblu rezidențial, D+P+11E (etaj 11 format din duplexuri pe două niveluri, fiecare având scară proprie în unitatea locativă), cu parcare la demisol și amenajare drumuri de acces, alei pietonale, parcaje subterane, spații verzi, mobilier urban, locuri de joacă exterioare.

GranVia a cumpărat aici un teren de 6,5 hectare, iar o parte a fost vândut către Kaufland, care va deschide aici un nou magazin.

Este interesant și modul în care investitorul a intrat în posesia terenului. Vom reveni.


Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Unei fete i s-a furat telefonul în autobuz

Sat Mar 2 , 2019
Unei fete i s-a furat telefonul în autobuz, în Constanța. Polițiștii au reușit să identifice un suspect după două săptămâni. Instanța a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Reprezentanții IPJ Constanța spun că, urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt, polițiștii din cadrul Biroului Investigații […]