Lucrări de mântuială pe strada Constantin Bobescu. Au apărut cratere în asfalt

Lucrări de mântuială pe strada Constantin Bobescu. Au apărut cratere în asfalt

Confort Urban, societate comercială aparținând Primăriei Constanța, a asfaltat, prin 2020, strada Constantin Bobescu din cartierul Compozitori. Lucrările au fost făcute de mântuială: deja au apărut adevărate cratere în asfalt.

Se întâmplă la intrarea pe stradă dinspre strada Eliberării. Acolo, două gropi de mari dimensiuni s-au format la scurt timp după asfaltare. Acum câteva luni au fost peticite, dar reparațiile n-au durat mult.

Am asistat personal la lucrările de asfaltare. Pe porțiunea cu pricina, echipele Confort Urban nu au mai construit fundație, așa cum au făcut pe restul străzii, ci au aruncat pur și simplu un strat de asfalt, care este condamnat să se deterioreze, mai ales că pe stradă circulă des autovehicule de mare tonaj. Din păcate, mai există porțiuni de străzi pe care au mai lucrat așa.

Primăria Constanța nu scoate la licitație lucrările de asfaltare din oraș, pentru a obține cel mai bun preț și cea mai bună calitate posibile, ci le încredințează direct societății comerciale din subordine. Așa făcea administrația Mazăre, așa făcea administrația Făgădău, așa face acum administrația Chițac. Acesta este unul din motive pentru care avem lucrări de proastă calitate. În ciuda atribuirii directe, firma este o adevărată gaură neagră. De la înființare până în prezent, dacă tragem linie, lucrează pe pierdere. E drept, în 2020 a raportat cel mai mare profit din istorie: 7,55 milioane lei.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogea3 thoughts on “Lucrări de mântuială pe strada Constantin Bobescu. Au apărut cratere în asfalt

 1. “competentii” actuali la fel ca si “competentii” PSD.
  Nici o deosebire.
  Aveam asteptari mari dar sau risipite ca un fum
  Actuala administratie preocupata sa fure ca si precedent a, grija pentru cetateni lipsind cu desavarsire
  LE uram “mult SUCCES” la URMATOARELE alegeri in atragerea de voturi
  VOR avea REALA nevoie😁

 2. Despre cum se aduna apa pe strada când ploua și așteptăm să se evapore natural ca nu sunt canalizări….

 3. @ JAR- comentariu de opozant tipic psd Nici macar nu-i la subiect Totul este critica actualei administratii Fara sa apara nimic tu stii ca fura ! poate da ,dar spune concret ce cit si de unde Spui generalitati universal valabile pt toti primarii Concret asfaltarea s-a facut pe timpul administratiei psd Bingo !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Un motociclist a murit într-un accident pe Transalpina

Sat Jun 26 , 2021
Un motociclist a decedat într-un accident produs sâmbătă pe DN 67C – Transalpina, pe raza localităţii Mărtinie, comuna Şugag. Victima este un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Marghita, judeţul Bihor, care, potrivit Poliţiei, în timp ce se deplasa pe o motocicletă, a intrat în coliziune cu un autoturism, […]
transalpina_accident_mortal