Lucrări de reconfigurare urbană pe strada Dionisie cel Mic

Lucrările de reconfigurare urbană s-au extins pe strada Dionisie cel Mic, a anunțat Primăria Constanța.

Arealul delimitat de blocurile 44 și 50 se află în proces de modernizare. Noi locuri de parcare au fost amenajate în apropierea spațiului recreativ destinat celor mici. Echipele SC Confort Urban au desfășurat lucrări de asfaltare și de consolidare a infrastructurii terenului în zona delimitată de blocurile 44 și 50. De asemenea, spațiul destinat parcării autovehiculelor a fost marcat corespunzător.

În paralel, s-a intervenit asupra parcărilor situate în zona blocurilor 48 A, 48 B  și 50A. Suprafața carosabilă a fost reamenajată prin recondiționarea covorului asfaltic.

În ceea ce privește infrastructura pietonală, continuă construcția aleilor de acces în spațiul care împrejmuiește  locul de joacă prin montare de borduri și amplasare de pavele moderne.

Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, conducătorii auto să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Nimeni nu se atinge de pensiile militarilor

Wed Dec 16 , 2020
Ministerul Afacerilor Interne (MAI) informat, miercuri, că nu a existat, nu există şi nu se are în vedere intenţia de a promova, susţine ori elabora o iniţiativă legislativă în vederea modificării prevederilor legale privind sistemul pensiilor militare ori a condiţiilor legate de vârstă pentru accesarea acestui drept. Precizările vin în […]