Lucrări edilitare, desfășurate simultan, în mai multe zone din Constanța

Conform graficului de lucru, în această săptămână, echipele SC Confort Urban SRL continuă reabilitarea trotuarelor pe marile bulevarde: pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de  strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis și pe porțiunea cuprinsă între strada Poporului și bulevardul Mamaia a bulevardului Tomis.

Pe strada I.G. Duca și pe strada Dumbrăveni se va recondiționa carosabilul iar pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazu, se va decoperta asfaltul deteriorat.

În ceea ce privește investițiile în infrastructura rutieră, în cartierul Compozitorilor se amenajează străzile Paul Constantinescu, Dimitrie Cuclin, Ionel Perlea și aleea Madrigalului.

Lucrările de pregătire a terenului și de asfaltare se extind în zona delimitată de străzile Ștefăniță Vodă și Dionisie cel Mic, unde va fi construită o nouă parcare.

Echipele administratorului drumului public continuă montarea indicatoarelor rutiere în mai multe locații din oraș și recondiționarea echipamentelor de semaforizare. De asemenea, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

George Vasile, USR, o acuză pe Mariana Gâju de „teatru ieftin” VIDEO

Tue Jun 2 , 2020
În comuna Cumpăna și când se face treabă, se face de mântuială, spun cei de la USR. Cel mai recent exemplu pe care îl dau este asfaltarea străzilor din apropierea canalului. „Acum un an, când malul de pământ dădea semne că va pleca la vale, primarul asfalta de zor, chiar […]
George Vasile, USR Cumpana