Lucrările de asfaltare pe bulevardul 1 Decembrie 1918  din Constanța continuă

Primăria Constanța a anunțat, pe 19 septembrie 2023, că lucrările de asfaltare a carosabilului între gara CFR și stațiunea Mamaia avansează.

Echipele de muncitori au mutat utilajele pe bulevardul 1 Decembrie 1918, sectorul de drum cuprins între străzile I.G. Duca și București, sensul de mers spre stațiunea Mamaia.

Pentru ca lucrările de asfaltare să se deruleze în condiții de maximă siguranță, traficul rutier a fost restricționat pe acest sector de drum, circulația rutieră derulându-se pe câte o bandă pe sens.  

De asemenea, pe tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Theodor Burada, se lucrează la amenajarea trotuarelor. După introducerea în subteran a rețelelor de utilități, a fost compactat terenul și în scurt timp se vor monta pavelele și bordurile pentru a permite și asfaltarea acestei porțiuni din bulevard. 


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria îi roagă pe constănțeni să nu mai bea și fumeze în locurile de joacă

mar sept. 19 , 2023
Primăria Constanța anunță, printr-un comunicat de presă, că în oraș „încă se mai distrug locurile de joacă și se încalcă regulile de conviețuire socială în spațiul public”. „Se deschid locuri noi de joacă, se reamenajează cele existente și în câteva zile echipamentele sunt rupte sau murdărite. De asemenea, nu este […]

V-ar putea interesa și: