Lucrările la noul Penny de lângă piața Brick au început în forță

Un buldoexcavator a început săpăturile (foto: Constanța 100%, 29 mai 2019)

Lucrările la noul Penny de lângă piața Brick din Constanța au început în forță.

Astăzi, 29 mai, întreaga zonă era îngrădită, spre deosebire de acum două zile, când jumătate era încă parcare. Un buldoexcvator începuse săpăturile pentru ceea ce va fi, cel mai probabil, fundația magazinului.

Majoritatea șoferilor din zonă își mutaseră mașinile de pe terenul care este, acum, proprietatea unei firme.

Noul magazin Penny se va construi într-o zonă unde nu se poate spune că exista nevoia unui nou magazin. Chiar peste drum este un Mega Image și la câțiva metri distanță se află piața Brick.

Terenul pe care se va construi are o suprafață de 4009 metri pătrați. Jumătate din suprafață va fi ocupată de magazin, 1604 mp vor fi spații carosabile, pietonale și parcări, iar 400 de metri pătrați vor fi spațiu verde. Magazinul va avea numai un parter înalt, de opt metri.

Terenul cu pricina aparține firmei Rewe Projektentwicklung Romania SRL, cu sediul în comuna Ștefănești, județul Ilfov. Societatea este deținută de grupul german REWE, o companie germană care are circa 15.000 de magazine la nivel mondial.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Elevul militar care a plecat la cer

Thu May 30 , 2019
Mitroi Iosif-Corneliu, dispărut marți, 28 mai, în zona plajei din stațiunea Mamaia, a fost identificat astăzi, 30 mai. Trupul neînsuflețit a fost adus de valuri în zona localității Năvodari. Se afla la circa 10 – 12 kilometri de locul unde s-a înecat. În vârstă de 16 ani, Mitroi Iosif-Corneliu era […]