Lucrările pentru noul sens giratoriu de la City Mall continuă. Trafic infernal. VIDEO

city mall lucrari

Azi s-a circulat bară la bară pe strada Soveja, de la Delfinariu la intersecția cu bd. Lăpușneanu. Aici se executau de zor lucrări de micșorare a trotuarelor și de lărgire a carosabilului, pentru a construi un nou sens giratoriu. Aceste lucrări au dus și la tăierea a 12 copaci din zonă. În schimb, 60 au fost plantați pe valea portului.

Lucrările vor continua și în zilele următoare.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Lucrările pentru noul sens giratoriu de la City Mall continuă. Trafic infernal. VIDEO

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SONDAJ. Sunteți de acord ca Gheorghe Dumitrașcu să fie cetățean de onoare al municipiului Constanța?

mie mart. 30 , 2016
Consiliul Local Constanța nu a votat astăzi propunerea ca profesorul, istoricul și fostul parlamentar Gheorghe Dumitrașcu să primească titlul de cetățean de onoare al municipiului Constanța. Decizia a iscat reacții aprinse. Haideți să le arătăm consilierilor locali Voi sunteți de acord? [poll id=”4″] P.S. În opinia mea, propunerile de numire […]

V-ar putea interesa și: