Ludovic Orban: „Chițac nu va mai lua un nou mandat de primar chiar dacă va fi sprijinit și de PSD. Despre Mihai Lupu nu am auzit nimic, niciun proiect major”

Ludovic Orban în platoul Tomis TV

Ludovic Orban a participat, acum doi ani și câteva zile, la învestirea în funcție a primarului Vergil Chițac. Erau atunci în același partid, PNL. Orban era președinte. Îi cunoaște așadar foarte bine pe liberii din Constanța.

Acum, Ludovic Orban conduce Forța Dreptei și, după ce a analizat activitatea lui Chițac din ultimii doi ani, spune răspicat: „Nu va mai lua un nou mandat.”, a declarat acesta vineri, în emisiunea Punctul pe i, difuzată de Tomis TV.

„Pentru mine, în momentul în care un om se duce în alegeri și prezintă că va face asta și asta, este ca un contract pe care îl face cu oamenii. Dacă el nu-și îndeplinește acest contract pleacă acasă. Vă spun că nu va mai lua un nou mandat Chițac, n-am nici cea mai mică îndoială.”, a declarat Orban.

Întrebat de moderator, acesta a recunoscut că între PNL și PSD se discută în anumite zone, în special în zona celor din administrație, de ideea de a face alianță.

„Nu neg această posibilitate, dar vă spun că și dacă va fi sprijinit de PSD Chițac, va pierde primăria. Am încredere că vom fi în acea echipă care va câștiga.”, a mai spus acesta.

Orban a subliniat că Vergil Chițac nu are echipă.

„Nu și-a format o echipă sau echipa lui este extrem de slabă sau are altă agendă decât cea care a fost stabilită la alegeri.”, a declarat.

Ludovic Orban a fost întrebat și cum comentează activitatea lui Mihai Lupu ca președinte al Consiliului Județean Constanța.

„N-am auzit nimic. Nu știu nimic. N-am auzit de niciun proiect major.”, a dezvăluit fostul șef de partid al lui Mihai Lupu.

În ceea ce privește promisiunile acestuia că va construi un spital, a spus că, potrivit PNRR, spitalele finanțate trebuie să fie gata pe 31 decembrie 2026. Ca să fie gata, trebuie ca în acest moment să fie gata măcar studiile de fezabilitate cu indicatorii economici aprobați. Din păcate, nu e cazul.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Organizația Femeilor Liberale Constanța și-a ales noul Birou Politic. Adriana Câmpeanu, președinte

vin sept. 30 , 2022
Medicul Adriana Câmpeanu este noul președinte al Organizației Femeilor Liberale din  județul Constanța. Adriana Câmpeanu a fost aleasă, astăzi, de peste 250 de delegați din organizațiile locale de femei. „Candidatura mea are un scop bine definit: îmi doresc ca echipa femeilor liberale constănțene să crească, să se dezvolte și să […]

V-ar putea interesa și: