Ludovic Orban: „Felix Stroe a fost un bun manager la RAJA”

Zilele trecute s-au împlinit doi ani de la ziua când constănțenii s-au prezentat la vot pentru a-și alege președintele Consiliului Județean.

A câștigat Mihai Lupu, din partea PNL, care a declarat public faptul că a fost convins să candideze în urma unei discuții cu Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, și Florin Mitroi, primarul din Valu lui Traian.

Principalul contracandidat a fost Felix Stroe, PSD. Zilele trecute, chiar fostul președinte PNL, Ludovic Orban, a declarat franc, la Tomis TV:

„Felix Stroe a fost un manager bun la RAJA”.

Acesta a comentat și faptul că liderii PSD, Felix Stroe și Ion Dumitrache, sunt oameni de afaceri, spre deosebire de liderii liberali.

„Sunt oameni de afaceri care au o conjunctură favorabilă, când sistemul de relații le funcționează. Dacă nu au afaceri solide, când momentul favorabil dispare, afacerile lor se prăbușesc și sunt multe astfel de exemple în istoria de 30 și ceva de ani.”, a mai spus Orban.

Emisiunea poate fi urmărită mai jos. Declarațiile sunt făcute de la minutul 33.

Despre fostul său coleg, Mihai Lupu, actualul președinte al CJC, spune că nu a auzit nimic în ultimii doi ani.

Ludovic Orban este acum președintele Partidului Forța Dreptei.

V-ar putea interesa și:

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

În Constanța, gropile din asfalt sunt vopsite, nu reparate

Sat Oct 1 , 2022
Gropile din șosele au ajuns să fie vopsite, nu reparate, în orașul Constanța. Așa s-a întâmplat, de pildă, pe strada Baba Novac, foarte aproape de o stație CT BUS. O groapă care dă de furcă șoferilor, pentru că nu este foarte vizibilă de la volan, este adâncă și se află […]