Ludovic Orban: „Garantez susținerea noilor administrații ale Constanței”

Ludovic Orban: „Garantez susținerea noilor administrații ale Constanței”

Ludovic Orban a participat, joi, la învestirea în funcție a primarului Constanței, Vergil Chițac, și a președintelui Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.

Primul ministru a declarat că îl felicită pe Vergil Chițac și pe constănțenii care l-au votat.

„Au făcut o alegere extrem de benefică. Sunt convins că se va petrece o schimbare profundă în bine în administrarea municipiului Constanța. Rigoarea, bunul simț, respectul față de lege și față de oameni, viziunea, dezvoltarea vor fi caracteristicile mandatului. Garantez susținerea noilor administrații ale Constanței și, de asemenea, susținerea unor proiecte de la nivel guvernamental pentru Constanța. Constanța are oportunități de dezvoltare foarte importante, are o poziție strategică extrem de importantă. Are o șansă la dezvoltare care sunt convins că va fi valorificată. Noi vom fi parteneri ai administrației locale.”

Ludovic Orban

Acesta a precizat că Guvernul are proiecte importante, cum este drumul expres Constanța – Tulcea sau drumul Constanța – Mangalia, care ar putea fi construit chiar în regim de autostradă, a anunțat Orban.

Premierul a spus că se vor face investiții și pentru a combate efectele secetei care afectează Dobrogea.

Orban a mai spus că și-a propus să finalizeze legăturile pe autostradă, cale ferată, dar și pe fluvial, între Portul Constanța și vestul României.

„Acest lucru va crește atractivitatea portului Constanța și a orașului și județului”, a subliniat acesta.

„Vom fi un partener serios și deschis pentru Constanța”, a conchis acesta.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Ludovic Orban: „Garantez susținerea noilor administrații ale Constanței”

  1. fumos si benefic numai ca dupa alegeri vor fi sustinuti de psd deoarece diaspora (Inamicul nr 1 al stingii ) nu se va mai imbulzi la vot din cauza restrictiilor iar in tara molima v-a tine departe de urne votantii pnl-ului care fiind cu pregatire stiu de pericolul care ii paste Asa ca iar vor vota turma clasica a psd care raspund la chemare Procentual pot fi iar 45 % ( 2016 ) sau 20 % ( 2020 ) asta in functie de citi oameni vor iesi la vot

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Lipsă apă în partea de Sud și Est a orașului Năvodari, cartierul Peninsula și Zona Industrială

Thu Oct 29 , 2020
Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta principală de alimentare cu apă, de pe strada Rândunelelor (bloc 12 Sud), din orașul Năvodari, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, astăzi – 29 octombrie 2020, în intervalul orar 16.30 – 22.00. Sunt afectați de […]
raja intrerupere apa