Luptătorii de kickboxing ai Clubului Sportiv Medgidia, premiați la cel mai recent concurs național

Clubul Sportiv Medgidia a fost la înălțime la competiția „Cupa Vrancea de Kickboxing”, ediția IX, desfășurată în acest weekend la Focșani.

Podiumul a răsunat „Medgidia”, după ce sportivii de la CSM au urcat pe fiecare treaptă cu multă bucurie. Cei mai mulți premiați au fost la proba de kick-light:

▪️Pavaloaie Gabriela – locul 1

▫️Gradea Ștefan Antonio – locul 1

▪️Giuglea Raul – locul 2

▫️Ion Larisa – locul 2

▪️Zlati Alexandru Mario – locul 2

▫️Tudor George – locul 2

▪️Butoi Ștefan – locul 3

▫️Boran Ayan – locul 3

▪️Marcu Alin Ștefan – locul 3

▫️Bucur Bogdan – locul 3

La kick-boxing, Andrei Timofte a reușit locul 3.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Avarie la rețeaua de termoficare. Policlinica CFR a rămas fără apă caldă

lun nov. 6 , 2023
Din cauza unei avarii apărute pe rețeaua de transport amplasată pe bd. I.C. Brătianu nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum către  următoarele puncte termice : PT 68 (Policlinica CFR), PT 134, PT 135. Echipele de intervenție ale societății TERMOFICARE CONSTANȚA S.R.L. au început […]

V-ar putea interesa și: