M10 analizează ședința de consiliul județean de mâine

Mihai Petre
Mihai Petre

Partidul M10 apreciază că în ședința programată mâine, 29.10.2015, Consiliul Județean Constanța poate face un mare pas în normalizarea activității, reprofesionalizarea și revenirea Bibliotecii Județene Constanța la standarde de performanță culturală și instituțională.

Prin aprobarea rezultatului concursului, a proiectului de management și a duratei pentru care se va încheia acesta, consilierii județeni pot da Cezarului ce este al Cezarului, adică un profesionist de top la conducerea Bibliotecii Județene, în persoana doamnei Corina Mihaela Apostoleanu.

Partidul M10 a luat act și de faptul că în cadrul aceleiași ședințe, consilierii județeni vor aproba comisia pentru evaluarea finală a managementului de la Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de Mare”, precum și a regulamentului cadru de organizare și desfășurare a evaluării finale a managementului domnului Vasile Gherghilescu. În contextul susținerii puținelor acte de cultură de calitate din ultimii 12 ani, Partidul M10 apreciază că menținerea domnului Vasile Gherghilescu în fruntea Teatrului pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de Mare” este vitală pentru funcționarea acestei instituții la standarde de performanță.

”De asemenea, pentru ședința de mâine, M10 consideră că aleșii județeni ar trebui să studieze și să voteze cu maximum de atenție proiectele ce se referă atât la controversata activitate a Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța, cât și la rectificarea bugetului județean, precum și să solicite o listă nominală a tuturor persoanelor care locuiesc în blocul L4, situat în municipiul Constanța, Aleea Magnoliei nr. 2, dar și lămuriri cu privire la motivele schimbării destinației inițiale a imobilului menționat, din cea de locuințe pentru artiști, în cea de locuințe pentru angajații Consiliului Județean Constanța”, a precizat președintele M10 Constanța, Mihai Petre.

 

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

”Regele Mihai este garanția faptului că încă putem spera la o Românie altfel”

Wed Oct 28 , 2015
Copreședintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, transmite, în declaraţia politică intitulată „Majestatea Sa Regele Mihai, garanția unei Românii bazate pe valoare, credință și modestie” un mesaj la aniversarea Majestăţii Sale Regele Mihai. „Întreaga societate l-a sărbătorit, duminică, 25 octombrie a.c., împreună cu Familia Regală, pe Regele […]