„Mă tem ca nu cumva să asistăm la o preluare ostilă a Spitalului Județean Constanța”

Mirela Matichescu, administratorul public al județului Constanța, se teme ca nu cumva să asistăm, în următoarele zile, la o „preluare ostilă” a Spitalului Județean Constanța și, în viitor, a Portului Constanța.

„Sunt îngrijorată de faptul că, sub umbrela deciziilor recente de a trece toate spitalele sub controlul Ministerului Sănătății, vor urma demiteri abuzive, dar mai ales periculoase pentru sănătatea românilor. Nu mă ascund în jurul degetului. DA, mă tem ca nu cumva în următoarele 48-72 de ore, să asistăm la o “preluare ostilă” a Spitalului Județean Constanța. Probabil că, sub scutul Ordonanțelor Militare, să urmeze și alte asemenea preluări la instituții cheie din județ, menite să asigure controlul politic și administrativ cât mai complet. Cu ce miză, vreți să știți? Lucrurile sunt în mișcare, dar poarta de intrare în UE, adică Portul Constanța reprezintă un premiu pe care mulți și l-au dorit, nemeritat, extrem de mult timp.”, scrie aceasta, pe pagina sa de Facebook.

A oferit și câteva explicații.

„Contractul managerului Cătălin Grasa expira în luna mai, că așa se împlinea termenul din contract. În loc să-l prelungească, pentru ca orice specialist în management îți spune că nu schimbi căpitanul unei corabii în plină furtună, mă tem să nu se folosească pretextul #Suceava, sau orice alt pretext similar, iar dr. Grasa să fie înlocuit cu un manager obedient actualei puteri. Modelul acesta se va putea folosi apoi în toată țara. Dacă la Suceava existau motive clare și situația era gravă, ceea ce ar putea să se întâmple la #Constanța ar fi un precedent care va putea fi folosit fără probleme la nivel național, pentru orice spital.”, a mai spus Mirela Matichescu.

Concluzia sa:

„Repet, nu-mi doresc să am dreptate. Îmi doresc să mă înșel. Îmi doresc ca dr. Cătălin Grasa să aibă parte de un mandat prelungit ca manager al Spitalului Județean Constanța. Cel mai mult îmi doresc ca sănătatea constănțenilor să fie o “pagubă colaterală” într-o luptă pentru putere din care oamenii nu au nimic de câștigat, ba dimpotrivă. Timpul va dovedi.”

8 comments

 • si ce? iti fura cascavalu ?

  • Haida de!!!!
   Au murit oameni in Spitalul Judetean Constanta in conditii cirscumpecte si dr GRASA nu a facut nimic, nimic…. NICI UN VINOVAT!!!!(vezi exemplul cel mai recent Al batranei moarte pe holurile urgentei)
   GRASA E MANAGER????
   E PRAF….. Foarte foarte SLAB MANAGER GRASA.
   Vrea sa se permanentizeze in functie.
   Sa zica mersi daca nu va fi cercetat penal pentru multitudinea de ilegalitati facute!!!!

   • Doar nu o fi singurul DR GRASA destept si ailalti or fi prosti.
    Sa lase pe altii mai buni ca suntem satui ca pacienti de “asa zisa implicare si competenta” a DR GRASA.
    A AVUT TIMP SA DEMONSTREZE IMPLICAREA SI BUNELE INTENTII!!!!
    Sa ne lase cu articolele platite si sa treaca la munca de jos – o spun ca fost pacient al Spitalului Judetean Constanta in nenumarate randuri de-a lungul anilor

   • Cel mai incompetent sibabuziv asa zis manager ever
    Go home#stayhome#for allpeople safe
    God help all of us

 • GRASANUL e la conducere sub diverse forme de peste 10 ani. Cat n-a fost manager a fost director medicasl, stiintific si cel mai important VICEPRESEDINTE PSD pe judet. Ca nu face parte din aripa lui Tutu, e altceva – dar ca manager e o catastrofa

 • Vai, ce ingrijorata esti!! Ti-e frica sa nu-ti pierzi partea daca s-ar face IN SFARSIT curatenie in acest oras. Oras pe care l-a luat cu japca Mazare si compania, din care dumneata faci parte cu brio. Te-ai plimbat si cobtinui s-o faci, prin toate posturile cheie ale administratiei orasului, te-ai plimbat ca voda prin loboda. Sau ma rog, te-au plimbat altii, sefii tai mai mari.
  Rezultatul se vede: un oras jalnic, sarac in care ti -e greata sa te plimbi. Spitalul Județean arata la fel, de buna conducere ce am avut-o, si pe unde te-ai plimbat nitel si dumneata.
  Asa ca, doamne ajuta, sa schimbe astia ceva, c-o fi armata sau orban sau iohannis sau penelistii, sa va mature pe toti astia care sunteti niste jighimele, vorba lui Becali.

 • Denis Ibram

  Sa-i dea foc !!!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.