Mădălina, soția însărcinată a lui Marius, mort pe șantierul UMB, își așteaptă soțul acasă: „Te iubesc, bucățica sufletului meu!”

Patru muncitori au murit carbonizați, în urma puternicei deflagrații, iar cinci au suferit arsuri. La ora 1 și 11 minute, explozia conductei magistrale de gaz, surprinsă de o cameră de supraveghere, amplasată la sute de metri distanță, a declanșat iadul pe șantierul viitoarei autostrăzi a Moldovei. Suflul a fost atât de puternic încât a aruncat la zeci de metri un utilaj greu și a transformat în fier ars două camioane și o cisternă.

Marius Chiriac era șofer pe camion pe șantierul UMB și se afla în noaptea de miercuri spre joi chiar lângă utilajul care ar fi provocat explozia devastatoare. Nu ar fi trebuit să fie la muncă, dar a ținut locul unui coleg.

Marius Chiriac era într-un camion. Nu a avut nicio șansă și a murit pe loc. Bărbatul de 29 de ani, care abia se căsătorise la începutul lunii și se pregătea să devină tatăl unui băiețel, a pierit ars de viu.

Avea planuri să își facă o casă, fina este însărcinată în luna a șasea” spune Valentin Alexandroaia, nașul lui Marius Chiriac.

Proaspăta soție a lui Marius, Mădălina, a transmis un mesaj sfâșietor:

Te iubesc, bucățica sufletului meu! Te aștept acasă, sprijinul meu!”

Ștefan Moscu, primar în localitatea Cîrligele, în care locuia Marius Chiriac, a declarat: „Nu era de serviciu și a înlocuit, dar ghinionul a fost să fie el acolo, și tragedia s-a întâmplat. Iar la trei săptămâni după bucuria nunții apare acum să căutăm locuri de veci, să îl înmormântăm.”

Sursă foto: JurnaluldeVrancea.ro


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Președintele Consiliului Județean Vaslui, prins în flagrant când primea mită

vin sept. 22 , 2023
Dumitru Buzatu, unul dintre cei mai vechi lideri PSD și șeful Consiliului Județean Vaslui, a fost prins în flagrant de DNA Iași pe când primea mită 1,25 milioane de lei. Șpaga ar fi venit din zona unui om de afaceri care era interesat să obțină un contract pe bani publici, […]

V-ar putea interesa și: