Mafia plajelor se pregătește de un tun. Semnalul de alarmă tras de Stelian Ion

„Cartelul politic PSD-PNL și UDMR face combinațiile necesare pentru a avantaja anumiți competitori la închirierea plajelor.” Declarația îi aparține lui Stelian Ion, deputat USR, care spune că există o lege pentru aprobarea OUG, ce a permis închirierea plajelor, în perioada 2023-2024, pentru doar doi ani de zile, în anumite condiții derogatorii de la procedura obișnuită. Când era la votul final, proiectul a fost întors de la plenul Camerei Deputaților și a fost trimis către comisia pentru administrație, la cererea unui deputat PSD.

„În comisia respectivă, pe repede-nainte, au venit o serie de amendamente din partea unui deputat UDMR, ce nu fac altceva decât să-i avantajeze foarte mult pe unii competitori în ce privește închirierea plajelor. Mai precis, dau posibilitatea de a fi prelungită durata de închiriere a plajelor de la 2 ani la nu mai puțin de 10 ani! Mai mult decât atât, amendamentele prevăd ca plajele să fie folosite de agenții economici care au câștigat la momentul respectiv licitații și pe durata extrasezonului. Adică, acele terase, care erau construcții provizorii și care se ridicau la sfârșitul sezonului, vor rămâne pe plajă și se transformă în depozite peste an, de care să ne lovim.

Deja am văzut pe plajele din Constanța că nu au fost adunate materialele. Un peisaj dezolant.

Este o propunere ce va afecta grav mediul concurențial, precum și calitatea serviciilor oferite. Este absolut incorect să nu se respecte o procedură ce avea anumite rigori și să se meargă pe un provizorat întins pe 10 ani.

În Comisia de administrație vom avea această discuție și vom aduce argumente pentru a fi respinse amendamentele UDMR.”, a declarat președintele USR Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

PNL nu putea avea doi primari mai diferiți: Florin Mitroi și Vergil Chițac

mar nov. 28 , 2023
Momentele grele, de cumpănă, scot din oameni ce e mai bun sau mai rău, nu clipele obișnuite. Un cod roșu de vreme rea îți va arăta ce primar are localitatea sa, nu o zi obișnuită în care stă acasă și își mângâie motanul. Furtuna de zilele trecute ne-a arătat doi […]

V-ar putea interesa și: