Magazinul Ogorul, soluția fermierilor profesioniști

2

Anul 2016 începe cu o creștere a numărului românilor care dețin o fermă. Încurajați de finanțările europene din ultimii ani, tot mai multe familii se îndreaptă către agricultură, numărul fermierilor profesioniști depășind, conform Eurostat, pragul de 3, 5 milioane de persoane.

Numărul fermelor din România a crescut cu peste 25%

În ultimii zece ani, numărul fermelor mai mari de 100 de hectare a crescut cu peste 25%, procent care arată dinamica pieței, dar, mai ales, interesul românilor pentru horticultură, legumicultură, pomicultură, dar și pentru fermele mixte.

„Din ce în ce mai mulți români, din zonele rurale, dar nu numai, se îndreaptă către activități agricole. Deschiderea către occident și accesul la informație îi determină să vrea și pentru culturile lor tot ce este mai bun calitativ și mai eficient- de la sisteme de irigații, seminte legume, îngrăsăminte și pesticide, până la mașini, utilaje sau instalații și echipamente. Noi suntem alături de ei cu produse, servicii și soluții profesioniste, care acoperă toate nevoile pentru casă și grădină, dar și cu sfaturi și consiliere pentru obținerea unor culturi de calitate, cu producții mari”, declară Bogdan Machedon, reprezentat al Magazinului Ogorul.

Cele mai bune soluții pentru facilitarea muncii

Nevoile fermierilor sunt din ce în ce mai diversificate, iar Magazinul Ogorul vine în ajutorul lor prin concentrarea într-un singur loc a tuturor soluțiilor pe care aceștia le caută.

„Este foarte important să ai tot ceea ce cauți într-un singur loc: un portofoliu bogat cu produse de calitate, pe care îl poți accesa oricând. Găsesc aici simplu și rapid soluțiile ideale și personalizate pentru ceea ce am nevoie”, povestește George, muncitor calificat în agricultură din județul Constanța.

Deși este o companie tânără, înființată în anul 2013, Magazinul Ogorul, membru al grupului BRISE, se impune pe piața produselor și serviciilor agricole având un magazin online modern, dar și printr-o rețea de magazine fizice.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

RAJA anunță: presiune scăzută în Năvodari și oprirea apei în Hârșova

mar apr. 19 , 2016
Pentru remedierea unei avarii pe conducta de 800 mm ce alimentează orașul Năvodari, SC RAJA SA este nevoita sa întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 19 aprilie 2016, în intervalul 09,30 – 13,30. Imediat, s-au făcut manevrele de vane necesare pentru alimentarea orașului Năvodari pe conducta de siguranță cu diametrul de […]

V-ar putea interesa și: